DEMAM!!!

Thursday, October 10, 2013



Haritu demam & muntah2. Alhamdulillah...dah sihat. Selasa plak dah start batuk2. Pagi ni plak dah siap package...DEMAM, BATUK & SELSEMA...huhuhu...Sian anak tanja ibu yang soleh ni.


Tak tenang hati ni dok kat office. Memikirkan anak yang tak sihat. Lagi bertambah gundah gulananya bila pagi tadi hantar nursery, dak qhalif yang bijak ni nangis. Badan pon masih dedar lagi...uuwwaaaa...ibu pon nak nangis juga. Ibu kena habiskan keja dik. Next week ibu cuti 2 hari. Tadika & nursery tutup.


Terasa selfish pula diri ini bila anak tak sihat tapi masih gi office. Ya! Allah...sembuhkanlah demam, batuk dan selsema Iman Qhalif.


Note: Musim demam kot skang ni. Harap2 tak berjangkit kat abang & kakak.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

33 comments

  1. btul la fiza..mmg skrg musim demam la..ank saya pun baru je baik demam dan selsema...seminggu saya cutikan skola dia..

    ReplyDelete
  2. bila anak sakit, memang ibu akan susah hati... ye kak, sekarang ni memang musim demam. cuaca pun panas semacam jer sekarang

    ReplyDelete
  3. Lagilah tak senang bila masa kena tinggalkan pagi tadi merengek tanda dia tak betul-betul selesa lagi Fiza... ala cuti ajelah...

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh yer nak.....

    ReplyDelete
  5. qhalif kuat kan.... cepat sembuh ye nak

    ReplyDelete
  6. Siannya dia..skrg mmg musim dmm ni..kjp panas,kjp hujan ni

    ReplyDelete
  7. itu la izz pon demam pukul 4pm..sihat balik pukul 10.30pm...kejap je lepas G klinik...dah 3X gitoo...risau gak kan///,mmmm/..izz cepat sihat ye...eh salah qhaliff la..kikikkikikik

    ReplyDelete
  8. batuk tu yg biasnaya lmbt nak lega tu... harap2 qhalif cpt smbuh k...

    ReplyDelete
  9. MMG TAK TENANG KLU ANK DEMAM..KLU QAIRA DEMAM KOMFEM SY EL..SBB TAKUT PENGASUH TAK BLH NK SENTIASA PANTAU DIA...

    ReplyDelete
  10. Semoga Iman Qhalif cepat sembuh... Siannya dia.

    ReplyDelete
  11. kesiannya dia demam...harap cepat sembuh..

    ReplyDelete
  12. nok kat sini kan ada anak staff yg kena denggi. kat sini byk kes denggi. skrng ni simptom denggi termasuk muntah dgn cirit birit..harap qhaliff okey2 je. moga cepat sembuh ye sayang

    ReplyDelete
  13. susah betul bile dalam keadaan macam itu kan? berbelah bahagi antara anak & kerja

    semoga qhalif cepat sembut ye

    ReplyDelete
  14. Amin.. semoga cepat sembuh.. amin.

    ReplyDelete
  15. betul, sekarang ni musim demam, bila bwk jumpa doktor, mcm2 virus yang muncul, anak2 saya pun on and off demamnya

    ReplyDelete
  16. musim sis..anak dee pun batuk2..take care tau..moga anak2 sis cepat sihatlah hendaknya..amin..

    ReplyDelete
  17. kasihannya.. semoga cepat sembuh dari demam tu qhalif..

    ReplyDelete
  18. My hero pun demam... demam kali ni nak makan sendiri tak mau disuap dah..

    ReplyDelete
  19. memang ibu2 macam tu, kalau anak x sihat.. hati x tenang kan.. walau berada kat mana2 mesti fikiran x lepas kat anak2.. kan

    ReplyDelete
  20. Eh? Demam-demam die pun, stil nmpk comel. Geramnya! Moga lekas sembuh ye qhalif???

    ReplyDelete
  21. betul nok, kalau anak2 sakit, mmg kita tak senang hati...sabar ye nok...


    harap qhalif cepat sembuh..

    ReplyDelete
  22. alolo..siannya dia demam...

    sekarang memang musim demam fiza...kena pantau suhu badan mereka..

    Get well soon Iman Qaliff yang comel!!

    ReplyDelete
  23. mg cpt sembuh yew cayang..demam nak makin cerdik laa tuu

    ReplyDelete
  24. Cepat2 beli Basic H2 standby kat umah.. Satu lagi try la bagi anak2 minum mealshakes.. Insha Allah, kurang sikit risiko diorang kena demam & sakit macma ni.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  25. Huhuh... merasa yang serupa bila Luth comel encem soleh tu demam. [hahaha.. over tak komen kat blog org puji anak sendiri]. Semoga sembuh cepat dan hasilkan antibodi yg kuat ye qhaliff.

    ReplyDelete
  26. Kesian Qhalif..moga cepat sembuh ye..:)

    ReplyDelete
  27. demam pun stil senyum lagi..nak kasi mamanya happy

    ReplyDelete
  28. Ya Allah.. mmg susah hati bila ank xsihat.. so camne, dah ok ke skrg ni fiza?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive