IMAGINASI seorang ANAK KECIL!!!

Tuesday, October 08, 2013



Sedang membayangkan berada di dalam kolam. "Arghhhh...bestnya dapat mandi dalam pelampung ikan ni"...ko nampak tak tu. Bukan main tersengih2 si qhalif yang bijak ni. Ntah apa lah yang bermain dalam kepala tu kan.


Ni kes tak dapat mandi kat Sunway Lagoon sabtu aritu kot. Dapat tengok abang dan kakak jer mandi manda. Kebetulan plak qhalif tak sihat. Muntah2 pagi tu 5 kali. Sebelum gi SL tu singgah klinik dulu. Dr pesan jgn bagi mandi kolam.


Sian qhalif. Lemah jer aritu. Petang tu muntah selambak lagi. Total muntah of the day adalah 8 kali. Risau wei. Klo berlarutan juga memang kena gi spital. Tapi Alhamdulillah, ahad tu dah ok dan dah berselera nak makan. Pheeewwww...syukur.


Note: Nanti kita gi mandi kolam yer dik. Nak beli kolam beso tu rumah kita ni apartment. Tak kan nak mandi kolam kat balkoni kot :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

21 comments

  1. gaya like a boss..kikikikkiik...best2..

    ReplyDelete
  2. a'ah beli je pool kecik tu anak2 saya pun suka,letak dlm bathroom je, tapi still kena monitor gak.

    ReplyDelete
  3. alala cian qhaliff tak dpt mandi kolam. nanti next time ajak ibu mandi kolam yer. mandi puas2 dengan pelampung qhaliff tu

    ReplyDelete
  4. budak2 dan mandi kolam mmg tak leh dipisahkan, dah cam ulat air lak

    ReplyDelete
  5. Budak-budak macam ni mmg imaginasi mereka best betul. Nak melayan kerenah memang pening kekadang :D

    ReplyDelete
  6. Apartment kan ada swimming pool Fiza... bawa aje swimming pool. Kesian adik tak dapat mandi macam abang/kakak ye tempohari..

    ReplyDelete
  7. BELILAH KOLAM PELAMPUNG BUATNYA.. BOLEH LE ANAKNYA TU TERJUN TIRUK NANTI.. :)

    ReplyDelete
  8. comel! kadang-kadang tu imaginasi mereka diluar jangkauan orang dewasa...statement yg keluar dari mulut mereka adakalanya nak tergelak dan terkedu dibuatnya..hihihi

    ReplyDelete
  9. Masih muntah lagi dia? Risau nya hati seorang ibu...

    ReplyDelete
  10. imaginasi dia memang tinggi kan kak

    ReplyDelete
  11. hihihi..jom mandi laut laa lg best

    ReplyDelete
  12. Takpa Qhalif....next week ajak mommy gi Sunway Lagoon!!!!! :P

    ReplyDelete
  13. Eh, ok apa mandi dibalkoni..puas mandi, simbah je ke bawah.. kasik orang bawah mandi gak..lepas tu boleh buat adegan kejar mengejar kt apartment pulak ha ha

    ReplyDelete
  14. takpe qhaliff nnti mama bwk mandi pool ye, mmg budak2 ni pantang nmpk air kan fiza, syukur qhaliff dah sihat, lega hati mamanya

    ReplyDelete
  15. Ni mesti sedang membayangkan terapung2 di kolam renang tu...hehe comel je tengok

    ReplyDelete
  16. oklertu... anak2 penuh ngan imaginasi...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive