Mom! Can you...

Monday, October 07, 2013



Ragam anak2. Sebijik macam dalam gambar ni. Boleh jer buat sendiri sebenarnya tapi nak IBU juga yang buat. Bab makan tu pon sama juga. Layan kan jer lah sebab dorang masih kecik lagi. Bila mereka dah besar nanti, mesti kita akan rindu moment2 yg macam ni kan :-)


Note: Salam pagi isnin. Tak nak monday blues yer hari ni.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

16 comments

  1. masa2 begini, moment2 begini tak lama, sekejap je berlalu, kita akan rindu saat2 gini bila derang dah besar

    ReplyDelete
  2. alahai.. ni ngade2 namanya. tapi manja dgn mak memang rasa feel dia lain macam. arggg balik nak peluk mak kuat2..

    ReplyDelete
  3. layankan je la kan selagi boleh layan kan...

    ReplyDelete
  4. KADANG2 BAPAK PUN TERLIBAT SAMA.. :)

    ReplyDelete
  5. betul tu Fiza... moment2 tu nanti diorang akan ingat sampai ke besar... I wish I could turn back huhu

    ReplyDelete
  6. Betul la fiza specially bab makan. Nak jugak mama yg suap. Kalau x, xhabislaa nasik tu.

    ReplyDelete
  7. Hehe.. Betul2.. Ragam budak2.. Tak sabarnya nak tunggu melayan ragam2 anak sendiri.. =)
    Zon Permaisuri Chomel

    ReplyDelete
  8. hahahaha memang sama sangat ;), pengalaman yg dilalui oleh semua orang kan sweet

    ReplyDelete
  9. Cute gak sbnarnye. Time2 camnih la nak bermanje ngan mak ayah. Dah besar sket nanti, mak ayah dah jadi no 2... kawan2 jadi no 1.

    ReplyDelete
  10. Jadi emak bukan senang, ya tak? Tapi tulah momen-momen inilah yang akan kita kenang bila dah tua nanti. Masa tu entah ingat entah tidak anak-anak kat kita kan...

    ReplyDelete
  11. untung jd ibu...semua anak2 nak ibu juga yg buatkan hihi

    ReplyDelete
  12. memg pun kak..kdg2 rse geram jer..hahaha

    ReplyDelete
  13. Semua anak memang buat camni...manja terlebih kan...hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive