Kisah Si Pengumpul FM (Fridge Magnet)!!

Wednesday, November 13, 2013



Tak der lah banyak pon kisahnya. Cuma nak tayang koleksi FM yang ada ni...hehehe...Hobi sampingan dimasa lapang. Masih tak berapa nak banyak dan masih mengumpul lagi. Rambang mata wei tengok FM kat dlm group FB tu. Ada separuh kat umah dan separuh lagi kat office. Yang FM Disney Florida tu baru dapat. Cute kan.


Dah boleh beli FM board ni. Anak2 pon asyik main jer. Ada gak FM yang dah pecah sebab magnet tercabut. Habis jatuh berderai. Haku pon skang jadi muka tak malu. Asal orang gi bercuti jer nak kirim FM. Klo gi memana pon melilau jer mata ni cari FM. Kalau ada yang sudi nak bagi, lagi mak suka noks :-)


Note: Hutang BW. Half day arini. Bergilir ngan hubby jaga budak chickenpox ni.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

19 comments

  1. wah..dah banyak ye koleksi..dee smpi tak tau nak letak mana dah..hahaha..sbb budak2 opis ni pun kaki travel..

    ReplyDelete
  2. Byknya fm fiza..sya ada 6 ketui je lekat kat petiais..hehe..

    ReplyDelete
  3. anak sy pon dah pandai g ke peti tgk fb.di bawak nya ke ruang tamu.sabo jelah~

    ReplyDelete
  4. yeeaayy geng la kiter..jemah pon sebok nak mencarik board lagi kalo kat peti ais tu dah penuh

    ReplyDelete
  5. Salam K.Fiza..

    wah..byknye koleksi FM.. bikin CMa jeles.. :p
    CMa pengumpul FM tp tak tegarrrrr..

    ReplyDelete
  6. Amboi banyaknya koleksi FM......:D

    ReplyDelete
  7. Wahhhhh...mcm tu akak cakap tak banyak? Banyak la tu. Terkejut kejap tengok. Haha. Nanti sy dah ada rumah sendiri, nak kumpul benda alah ni jugak la.


    btw jom jenjalan kat blog sy :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum fiza...seronokkn kalau tengok banyak FM kat depan peti ais tu...mama pun salah sorang yg sibuk dok menumpul FM ni...;)

    ReplyDelete
  9. Comey2 fm. Alaaa kena chicken pox ker, get well soon yer.

    ReplyDelete
  10. MAKNA DI SEBALIK FM IALAH "F"AIRUS "M"AMAT.. :)

    ReplyDelete
  11. amboihh byknya koleksi fm fiza, kalau dah minat mmg apapun boleh kan fiza, semoga hakimi segera sembuh dari cp

    ReplyDelete
  12. hee..kite pun minat ngak FM ni..nanti pegi holidy jgn luper org bwh ni yerr..hikss

    ReplyDelete
  13. Mieza pun suka gak kumpul FM ni.. Banyak lagi ruang kosong kat fridge tu.. Hehehe..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  14. wah... kita serupa... mmg dah yk FM... tunggu ada umah sendiri baru beli FM board...

    ReplyDelete
  15. wah mmg banyak tu ... menarik pulak !

    ReplyDelete
  16. FM ni senang nak kumpul...tempat nk lekat pun banyak hehe....tu yg jadi kemaruk tu kan Fiza

    ReplyDelete
  17. akak, tgk fm teringt fm langkawi saya.
    ntah ke mana hilang pon tau.baru teringat .huahua

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive