My Body Art!!!

Thursday, November 21, 2013

Kali ni bukan hasil dari kerjaan kakak. Tapi hasil dari contengan sendiri :-)




Mula2 kita conteng kertas dulu




Sambil conteng sambil tengok tv rancangan Tanyalah Ustaz.




'Erkkkk...ibu ni asyik amik gambar titew jer. Malulah'




'No camera flis. Hilang concentrate lah ibu'




Dah start menconteng




Dan inilah hasilnya. My body art. Bukan takat tangan, kaki dan muka. Kat baju dan lantai pon sama. Esok2 conteng dinding plak yer nak :-)


Note: Budak baru nak naik. Biarlah dia explore. Janji kita pantau apa yang di buatnya.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

25 comments

  1. hihihi...ni betul2 artis ni...

    ReplyDelete
  2. hahah..hengatkan conteng kt kertas nuuuu...ghopenya kaki beliau..

    ReplyDelete
  3. nangis la mak kalau conteng dinding..hahaha..

    ReplyDelete
  4. hehehe perkara biasa buat KA masa anak2 kecik dulu .. done nuffnag yer !

    ReplyDelete
  5. Hehehehe....comelnya awak ni Qhalif. Dpt bygkan mcm ne petite nya awak. Klu jumpe ni. dukung mst tak rs ape....heheheh.Sian kepala dia tu. Moga lekas sembuh syg ye?

    ReplyDelete
  6. hahahah.... berbody art la kamu... asalkan kamu hepi nak.

    ReplyDelete
  7. yah,conteng,jangan tak conteng.. hehe..memang betul tu, kita biar je dia explore benda-benda yang dia nak selagi tak memudaratkan.;)

    AniqFiras pun kalau dapat pen, habis satu rumah dikerjakan..

    ReplyDelete
  8. Sweet....cantik blog uols!

    Kt dinding dorang conteng x fiza?

    ReplyDelete
  9. dah getting better erk, hahaha I pun tak paham kenapa dorang ni suka sangat conteng badan sendiri. bagi la buku besar mana pun, selai dua jer dia tulih pastu ke badan la jugak artnya tu.

    ReplyDelete
  10. Hihi.. kat kaki pun bolehla ye.. tulis juga tu..

    ReplyDelete
  11. Ada bakat nie.. at least dia guna pen untuk melakar something.. dari dia makan kan susah :D
    alahai comey jer dia :D

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...

    Anak2 kecil buat apapun tetap nmpk comel....

    ReplyDelete
  13. sama mcm danishhhh! mula elok conteng kt kertas..pastu hbis kaki tgn dia smpi ke badan abg dia conteng..haha

    ReplyDelete
  14. pakaian boleh dicuci..pengalaman kena cari..hihi..comel je tgk anak conteng gtu

    ReplyDelete
  15. salam k.fiza..

    hihi..comella qhaliff ni.. alhamdulillah...perkembangan yg bagus utk kanak2 :)

    ReplyDelete
  16. hihihi..comel qhaliff... diaorg nie mmg suka kan conteng kat badan sendiri...anak ila pun sama =)

    ReplyDelete
  17. kan. bg diorang explore sendiri. nt bila marah terbantut lak perkembangan anak. huuu.

    eh baju qhaliff sama dengan baju uwais lah hihihihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive