Buku dah sampai | Nak Meningkatkan Ilmu Keibubapaan

Wednesday, December 04, 2013



Alhamdulillah. Buku dari MPH Online dah sampai. Semalam order hari ni dah dapat. Memang pantas. Kita lupakan soal novel dulu. Mari tingkatkan ilmu keibubapaan. Bukan mudah nak jadi ibu bapa yang cemerlang kan.




Screaming-Free Parenting, buku yang aku tak sabar2 nak baca. Aku nak didik anak2 dengan penuh rasa kasih, cinta dan emosi positif. Aku mampu lakukan tanpa teriakan, jeritan mahupun ancaman.

"SEMUA ORANG MAMPU BERUBAH ASALKAN MAHU BERUSAHA"

Note: Cabaran buat diri sendiri. Mampukah? In shaa allah :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

17 comments

  1. assalam sis. u can do it.
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. best2 nampak tajuk buku2 tu... aku ni bab nak membeli ok je, tapi bab nak baca.. alahai... plis la, malas sungguh weh. hahaha

    ReplyDelete
  3. Selamat membaca,dah share2 jgk di blog isinya nanti.

    ReplyDelete
  4. Good luck kak..moga kita jd parents yg mampu didik ank2 jd soleh n solehah...sy pn elakkn sgt2 guna -ve words dgn ank...nk didik ank ni mmg mncabar...

    ReplyDelete
  5. Wah! Macam best :)
    Fiza setuju. Kita mampu berubah sebenarnya. Tinggal... Nak atau tidak je :)

    ReplyDelete
  6. selamat membaca.. ilmu demi dirikan.. novel² tu kemudian jer cari... moga buku ni bnyk membantu.. yg penting usaha...

    ReplyDelete
  7. mesti banyak ilmu yang ditimba kan fiza...kita nak terbaik untuk anak-anak kita kan...

    ReplyDelete
  8. bagus buku tu, jan lupa share ye nanti

    ReplyDelete
  9. Buku tajuk screaming free tu macam best je. Nanti hana nak tgk online jugak. fiza, buatlah review nanti ye. kalau best boleh beli jgak. ngeeee

    ReplyDelete
  10. menarik gak buku screaming free parenting tu. minat gak la nak beli. mekasih ye share ini,

    ReplyDelete
  11. betoi.. sama2 kita tingkatkan ilmu keibubapaan.. saya pun banyak baca buku pasal keibubapaan ni.. setiap kali g kedai buku, mmg buku2 camni je saya tgk...

    ReplyDelete
  12. wah..bagusnya...tahniah menjadi ibu bapa yang bertanggungjawab

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive