Count The Books Giveaway

Friday, December 06, 2013



Dah lama tak join Giveaway. Tapi bila tengok GA anjuran Mama Liza ni rasa tertarik plak nak join. Sebab apa? Sebab hadiahnya yang menarik...hehehe...aci tak? Hadiah menarik jer terus nak join kan. Kalau tak menarik, tak nak join, gitewww??? Erkkk...tak lah. Lagi pon syarat² senang dan GA nya pon senang. Kira jer jumlah buku yang ada tu.

Liza oiiiii...naik berpinar mata haku mengiranya nok. Kalau tak memang tak tau lah...hehehe...Nak tau apa hadiahnya? Sila lah terjah blog Mama Liza dan join GA dia ni yer. Tarikh tutup:

27 November 2013 - 27 Disember 2013

Apa lagi? Ringan² kan lah jari tu tekan keyboard. Mana tau rejeki dapat hadiah best tu

Note: Klik banner kalau nak join.



You Might Also Like

15 comments

Popular Posts

Labels

Blog Archive