HALEY Oh! HALEY...

Monday, December 09, 2013


Bukan Halle Berry. Tapi Haley Chiffon Blouse dari The Poplook ni ha!!!


Kegilaan Haley kembali lagi. Adoiiii...santek² nya color. Ada 18 pilihan warna uols. Kalau boleh nak rembat semua color yang ada tu. Tapi kalau 'AKU KAYA' lah kan. Tapi ni kayap lagi adalah...ahaksss...Dan yang paling best ialah:


Nampak tak?? Nampak tak?? Ada size XS ko. Maunya tak gedik nak beli. Sebelum ni beli size S, tapi still nampak besar. Aku kan petite lagi comel. Bukan apa, suka baju ni sebab full lining dan labuh tutup vontot. Kalau pregnant pon sesuai pakai. Erk....macam nak pregnant lagi pulok khennn.

So....esok kena get ready jari jemari di papan keybord pada waktu yang ditetapkan. Sebab baju ni macam pisang goreng panas. Sekejapan dah sold out. Tak tau nak pilih color apa nih. Macam nak beli banyak jer...macam nak beli lebih dari satu jer...hahaha...

Note: Bahaya betul shopping online ni. 


You Might Also Like

27 comments

  1. Waa...menariknya kalernyer..nsib baik kite x terpengaruh dgn shopping online./)

    ReplyDelete
  2. Cantik2,kak Nurul x confident nak beli online baju nie takut saiz x padan...

    ReplyDelete
  3. tudiaaaaaaa..huhu...cepat2 grab fiza..kang melepas..hehehe

    ReplyDelete
  4. tunjuk la baju tu dari depan..jari tak sabar nak klik nie..hehehe...

    ReplyDelete
  5. percaya tak, aku tak pernah shopping online nok...heheh...

    ReplyDelete
  6. mesti comel siapa bersaiz XS pakai kan...

    ReplyDelete
  7. adoi bestnya xs tu..aku punyer ada saiz M..tu pon siap alter kasi kecik..alahai...best tu saiz xs tu..mmmm...nak jugak, tp tarak pulus ni

    ReplyDelete
  8. Online shopping mmg merbahaya tau! Sampai ada yg addicted ...:P

    ReplyDelete
  9. aah...bahaya...bahaya..ish ish

    ReplyDelete
  10. i sokong u beli.
    acecece...
    mmg xmembantu langsung kan?

    ReplyDelete
  11. cantik baju tu.. selesa pakai kain chiffon..

    ReplyDelete
  12. mari kita sama2 pegang mouse siap2 esok..refresh berkali2 supaya tk terlepas pdg..haha

    ReplyDelete
  13. sy ngah sebok mencari dress ni kak..

    ReplyDelete
  14. warnanya sangat2 mengoda supaya mengelaurkan duit dari maybank2u...

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum fiza....kena la cari yg betul2 supaya tak ada masalah nanti..:)

    ReplyDelete
  16. memang cntik dan semua warna ceria

    ReplyDelete
  17. JANGAN LUPA SHOPPING ONLINE DI CHENTA CREATIVE.. :)

    ReplyDelete
  18. Hijau dgn biru sgt cntik..sya suka.. :)

    ReplyDelete
  19. cantik2 colornya... :D online shopping lebih buat rambang mata dr shopping biasa... hahah

    ReplyDelete
  20. Semuanya cun cun belako. Kaler menawan.kalau sy comfirm biru.hihi
    peminat biru

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive