Macam Handsome jer...Macam Macho jer..!!!

Tuesday, December 10, 2013


Botak adalah lebih baik dari rambut gonjeng.


Rentetan dari peristiwa KEPALA SERABUT SEBAB QHALIF [Silalah baca klo nak tau]. Kata sepakat telah di buat...cewaaahhh ayat ko jemah. Kita motak kan terus rambut qhalif yang soleh ni. Itu pon tunggu luka² kat kepala tu kering dan sembuh dulu. Kejam lah klo ko nak botakkan time luka tak baik lagi khennn, Mau berdarah kepala budak nih.

Amacam fesyen rambut baru saya ni?? Hansome tak? Macho tak?...hehehe...Alhamdulillah, senang jer qhalif potong rambut. Elok jer duduk diam. Tak nangis pon. Macam sesuai jer qhalif yg soleh ni dengan imej botak. Ibu pon tumpang syiok gosok² kepala dia yang tajam² tu ...ahaks...

Note: End month ni nak bawa qhalif gi spital. Nak check apa masalah kulit dia ni. Lagi pon nak menghabiskan balance PM Care yang ada tu ☺☺



You Might Also Like

44 comments

  1. Anak sedara sya pun pnh kna cmni..mmg mak botakkn rmbut dia..lpas kerap mkn ubtdan sapu ubt..terus ilang..dan mungkin bila dia da besar sikit..skit kulit ni ilang fiza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai ubat apa sis? Harap2 macam tu lah.

      Delete
  2. Alamak Fiza! Comelnya superhero sorang tu!! Geram je nak picit pipi dia. Arghhh~

    Qhalif, kite pun nak tumpang gosok kepala awk tu, boleh tak? =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jumpa aunty farah. Boleh picit2 pipi saya dan usap2 kepala saya yg motak ni.

      Delete
  3. kesian qhalif.. kenapa tu..

    nanti update lah pasal masalah kulit dia tu ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah rai. On and off. Dah byk kali jumpa dr kulit pon masih mcm tu. Ni nak bawa jumpa paed plak.

      Delete
  4. OOH RAMBUT DIA ADA MASALAH YER... EMM TAK PA BOTAK PUN ENCEM JUGAK... ME PLAK MACAM SAYANG NAK BOTAKKAN SI RAYYAN TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kulit qhalif bermasalah zie. Tak tau apa puncanya. Klo rambut mcm rayyan tu memang sayang lah nak potong ☺☺

      Delete
  5. budak2 biasalah..sensitif..insyaallah boleh baik tu..

    ReplyDelete
  6. Hensemlah qhalif dah botak skrg,bila rambut dah tumbuh sikit mesti tajam dan geli je rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm sesuai plak qhalif dgn imej botak ☺☺

      Delete
  7. DAH BESAU NANTI JANGAN JADI BUDAK SKIN HEAD YE NAK... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na'uzubillah. Jadi anak soleh bila besar nanti.

      Delete
  8. Qhalif botak handsome. Lebih baik botak la kan... Biasalah budak. Memang kulit sensitif :)

    ReplyDelete
  9. alahai... kesiannya ada luka tu... apa punca agaknya tu ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti kak. Sebab on and off. Ni nak bawa gi spital plak.

      Delete
  10. Replies
    1. Mcm naughty pon iyer juga bila botak ni ☺☺

      Delete
  11. moga qhalif segera sihat dari gatal2 ni, pedih tu kene air sian dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...in shaa allah. Rilek jer dia bila mandi. Kita yg tgk pon rasa pedih.

      Delete
  12. Mmg hensem, mmg macho.. semoga terus cepat sembuh.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  13. Botak pun ensem apa...hehe
    Harap dapat kurangkan gatal2 kat kepalanya tu, sian pulak tengok, mesti dia rimas kan noks....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asyik tergaru² jer kerja nya mia. Sian sangat.

      Delete
  14. botak tu lg macho qhaliff..hehehe

    ReplyDelete
  15. Lagi kiut bila botakkan
    snng nak jaga
    smga cpt smbuh ye.
    Sian la kalu tgk bb sakit cam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akk pon rasa mcm tu juga...hehehe...

      Memang sian sue.

      Delete
  16. kulit dia luka camane kak? kalau naik macam fungus gitu boleh try sapu antifungal kat kepala. adik dulu jadik macam ni. sapu dalam sebulan jugak la baru sembuh. alhamdulillah rambut pun dah mula tumbuh. tp pape pun better rujuk doc duu. huhu. sian qhalif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh...mana nak cari ubat tu? Mana tau serasi. Ni nak try bawa jumpa paed dulu.

      Delete
  17. baru tau sebab kepala qhalif jd mcm tu.. dh ok ke akak?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive