MATAHARI dah Menampakkan Sinarnya

Thursday, December 05, 2013



Alhamdulillah...Cuaca nampak berseri² pagi ni dengan sinaran matahari. Rindu plak rasanya bila dah lama tak nampak matahari. Semoga pancaran cahaya matahari ni sampai ke PAHANG, JOHOR, TERENGGANU, KELANTAN dan juga MELAKA. Pagi ni dengar radio Kelantan dan Melaka pon dah mula banjir, Bertabahlah buat mangsa² banjir.

'Wahai bumi telanlah airmu dan wahai langit berhentilah dari curahan hujanmu'

Note: Sedang rakyat bermuram durja dengan musibah yang menimpa, para pemimpin kita pula sibuk di PWTC :-(


You Might Also Like

16 comments

  1. alhamdulillah...biarlah 2-3 hari nie keadaan mcm nie...

    ReplyDelete
  2. ameen., semoga Malaysia especially bhgn timur akan dilindungi Allah.

    ReplyDelete
  3. Ujian buat rakyat marhaen. Kena fikir siapa yg layak dijadikan pemimpin bila keadaan begini mana pergi org yg diundi? Sedih melihat keadaan rumah yg ditenggelami air hingga cecah bumbung Fiza... kesian..

    ReplyDelete
  4. Hello,

    I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

    As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers, whether they are pregnant or soon to be pregnant.

    You can contact me on laura@lionandlion.com if you want to see the infographic.

    Also, please note that:
    - This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

    I'm looking forward to hearing from you.
    Best regards,
    Laura

    ReplyDelete
  5. aduhaii....kesian sgt tgk gmbr2 mangsa banjir tu..espcly yg ada anak kecik...aduii...kesiann..

    ReplyDelete
  6. MELAKA HARI NI TAK HUJAN.. TAPI KELIHATAN MENDUNG JE..

    ReplyDelete
  7. semoga Allah mempermudahkan urusan mereka semua ye...moga-moga banjir beransur surut

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah nampak sinar pagi ni...suke...

    ReplyDelete
  9. harapnya banjir cepat surut. kesian sgt tgk kwn2 kat kuantan. pemimpin y sibuk bersidang tu, hurmm.. hrpnya dh bg arahan supaya bantuan diberi dgn segera.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..


    bersidang katanya.. kan bagus kalau di samping tu diorang buat solat hajat sekali :D

    ReplyDelete
  11. aminnn...smga mangsa2 banjir tabah hadapi dugaan dr Allah s.w.t

    ReplyDelete
  12. kat kuantan pun matahari dah menjelma. harap2 surut la air. tapi kalau boleh nak cuaca yg sejuk macam ni sepanjang tahun cuma tanak hujan banjir. heheh.. boleh gitu.

    ReplyDelete
  13. amiin
    sama sama kita doakan
    apa nak dikato

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive