PROSPERITY BURGER dah Muncul!!!

Tuesday, December 03, 2013



Dah datang memanggil² ni ha. Start 30 november aritu. Perasan pon masa kluar iklan kat TV. Terus kecur liur jadinya. Setahun sekali kan. Buat peminat tegar PB ni, silalah terjah Mc Donald yer.

Note: Bahaya betul lah shopping di hujung jari ni...haishhhh...nak ke tak nak...nak ker tak nak...susut duit haku.



You Might Also Like

30 comments

  1. tak perasan.... pejam mata... xmoo makan hahaha.. kunun.. kot ada yg belanja hadap jer..

    ReplyDelete
  2. Ayu dah layan semalam dah..memang best..and..harus la repeat lagi dan lagi dan lagi.. yum yum

    ReplyDelete
  3. sy tertarik dgn fries dia je.. kekeke

    ReplyDelete
  4. Baru tadi berangan lepas nampak iklan kat paper....

    ReplyDelete
  5. Kalau ke McD, satu aje idaman kalbu - Spicy Chicken McDeluxe. Memangnya ATF tu. Kelakarnya tak pernah pula mencuba Prosperity Burger nih.

    ReplyDelete
  6. DAHLAH HUJAN.. LAPAU PULAK TU.. DISAJIKAN LAGI DENGAN GAMBAR MAKANAN.. BERGANDA-GANDA TERLIUR...

    ReplyDelete
  7. Samaa..tp x berkesempatan lagi nak pi mcd. tunggu la weekend nanti :)

    ReplyDelete
  8. mmg bhya shopping online.. kdg tak sedar duit susut byk.. hehe..

    ReplyDelete
  9. nyummmm lama tak makan sb rasa mekdi punya beger mcm dah mkn kecik je skrg ni, dahlah prosperity mahal tp sb dia kuar setahun sekali harus lah beli jgk nanti

    ReplyDelete
  10. pagi tadi intan makan mcd yg bekpes punya..huhu..tak habis

    ReplyDelete
  11. best best...favorite ni sebab dia pedas2 kan..nyumm nyumm

    ReplyDelete
  12. Selalunya keluar masa dah dekat raya cina kan? Maybe sebab permintaan tinggi...:) Saya pun suka prosperity ni :P

    ReplyDelete
  13. alaaa teringin pulak nak makan..

    ReplyDelete
  14. mmg faveret tu. mmg mabeles rasanya kan..

    ReplyDelete
  15. xoxoxo tengok gambar je pun aku dah leleh air liur noqs hehehe

    ReplyDelete
  16. Bagus kan dorang promosi PB ni, setahun sekali jer ada walau permintaan sepanjang tahun, baru ada kick. Yayyyy I dapat la rasa ni nnt yessss.

    ReplyDelete
  17. akakpun suka sesangat McD yang ni... sedap bebeno...

    ReplyDelete
  18. Okje pun suka gak berger ni Fiza.... emm tak pernahnya tak suka hehe

    ReplyDelete
  19. Sya suka kentang yg kerinting tu..hehe..sgt sedap..

    ReplyDelete
  20. En Hubby KA & my son minat sungguh ni !

    ReplyDelete
  21. kira x bape suka. lada hitam dia banyak. tatahan pedas huuu

    ReplyDelete
  22. haha..jom.jom
    kalau beli utk yg bermanfaat tak kak

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive