Selamat Tinggal 2013 | Selamat Datang 2014!!!

Tuesday, December 31, 2013



311213...cantik juga tarikh ni kan. Tarikh terakhir untuk tahun 2013. Tinggal beberapa jam jer lagi kita nak masuk tahun baru dah. Kalau ada azam yang masih belum tercapai, kita sambung lah azam tu untuk tahun baru nanti. Banyak juga kenangan di tahun 2013 ni. Antaranya:




Company trip to Universal Studio Singapore bulan June haritu. 1st time melawat negara orang dan sangatlah teruja. Pengalaman yg tak dapat dilupakan. Dan aku masih hutang cerita trip USS ni...haishhh...




Convocation Iman Hakimi bulan november. Alhamdulillah kimi dpt no 3 dalam kelas. Rasa touching plak masa kimi naik pentas amik sijil. Besar dah anak bujang nih.




Dugaan datang bila Iman Hakimi kena Chickenpox. 1st time handle anak yang kena CP. Sedih sangat. Selang sminggu Qahirah dan Iman Qhalif plak kena. Berjemaah plak tu. Betul2 menduga emosi.




Hari orientasi Iman Hakimi. How time flies...besar dah anak bujang aku ni. Macam tak caya jer nak masuk darjah 1 dah. Belajar rajin2 yer nak. 1st time jugalah shopping baju skolah dan buku skolah.




Penutup tahun 2013. Cuti2 malaysia ngan jejaka @ suami idaman malaya dan anak2 ke Melaka Bandaraya Bersejarah. Berjimba2 dan mandi sampai kecut di Bayou Lagoon Resort. Nantikan entry nya nanti yer. 1st time bercuti lengkap anak beranak. Sian kan.Seronok sangat tengok anak2 happy.


Itulah dia kisah suka duka 2013. Pahit, manis, cabaran dan dugaan silih berganti saban tahun. Smoga kita terus tabah dan sabar dalam menempuhi hari2 yg mendatang.


Akhir kata...SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU dan SELAMAT NENYAMBUT KENAIKAN HARGA BARU juga. Bersiap sedialah dgn kos sara hidup yang makin meningkat ni. Smoga kenaikan gaji tahun 2014 ni seiringlah dengan peningkatan kos sara hidup kita nanti.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

20 comments

  1. selamat tahun baru..:)

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  2. Banyak kenangan suka duka di tahun 2013......semoga tahun baru ini lebih baik dan bermakna dari tahun yang sebelumnya.....

    Happy New Year noks! :D

    ReplyDelete
  3. BERCUTI KAT MELAKA ERK? BAYOU LAGOON TAK JAUH DARI RUMAH SAYA.. :)

    ReplyDelete
  4. suka duka 2013 noqs.. Happy new year.. semoga 2014 lebih baik dari 2013 :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, semoga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan, sweet gmbar naik beca tu ;)

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru!! moga tahun baru ini lagi baik dari tahun sebelumnya dalam hidup sis dan keluarga..amin...

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru fiza...
    apa2 pon segala kenangan suka duka 2013 akan terus tersemat dihati.. mana y kurang kita tingkatkan.. mana y OK, kt maintain kan..mudahan hidupkt terus sukses..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah. anak akak dh sekolah kan..
    dapat juga bawa anak anak jalan jalan sblum bka sekolah kan.
    selamat tahun baru juga kak

    ReplyDelete
  9. wahh.. byknya memori thn lepas akak.. slmt tahun baru :)

    ReplyDelete
  10. aminnn...hrpnya dpt la naik gaji lebih kan..semua dh mahal..huhu..selamat thn baru fiza..

    ReplyDelete
  11. Happy new Year Fiza...
    byk pengalaman pahit manis yg kita lalui sepanjang thn...
    mga thn ini memberi seribu kebaikan pd semua:)

    ReplyDelete
  12. Patut le rasa mcm kisah pasla universal studio tu tak de baca pon. Fiza belum cerita rupanya. Ada sikit je cerita ari tu kan? Yang Melaka pun saya ketinggalan ni. Tak baca lagi.

    ReplyDelete
  13. salam k.fiza..

    alhamdulillah..penuh suka dan duka,,
    selamat thn baru 2014 :)

    ReplyDelete
  14. Ohh tiga orang dah anak akak yer..hehe..selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  15. Salam tahun baru.. semoga tahun nie akan lebih baik dari tahun sblmnya..=D

    ReplyDelete
  16. Selamat tahun baru Fiza.. Salam ukhwah 2014.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive