Problem dengan Dot Com

Tuesday, January 28, 2014



Masalah yang dihadapi skang ni. Inilah masalahnya. Macam besar jer masalah nya kan. Pada hal tak boleh buka domain dot com jer pon. Maaf lah buat pengguna dot com. Bukan sombong tak datang dan tinggalkan jejak di blog kamu tau. Tak taulah apa masalahnya. Buka time lunch and after office hour pon tak boleh. Tapi kan, ada jer blogger yang pakai dot com tapi masih boleh baca. Macam blog AJU nih:


Hairan lagi pelik lah. Ada dot com yang boleh buka dan ada yang tak boleh buka. Acaner tu erk? Tak best lah sebab tak boleh baca. Dulu ok jer. Suma boleh baca. 

Note: Nanang...saya nak BE. Dah lama BE tak menari² :-(


You Might Also Like

17 komen

  1. domain yg berbayar pun masalah kan..depa dok upgrade kot..hehehe

    ReplyDelete
  2. ada juga blog dot com bila appear kat dashboard tp gmbr tak boleh bukak.. malas aku nak nyinggah kalau dah rupa itu.. huhu

    ReplyDelete
  3. aik..kenapa ye...mmm..musykil gak niiiii

    ReplyDelete
  4. haha nanang nama dia,
    BE tak nari sejak new year ni,
    nanang cepat le nari :)

    ReplyDelete
  5. Tu la Fiza... Ada dot com ok dan ada yang tak. Fiza pun hairan... Apalah masalahnya.

    ReplyDelete
  6. Tu la Fiza... Ada dot com ok dan ada yang tak. Fiza pun hairan... Apalah masalahnya.

    ReplyDelete
  7. betul la fiza. saya pon tak dpt masuk page dot com. ingatkan saya sorang je yg alami.

    ReplyDelete
  8. Bila kena macam ini memang bercintalah Fiza.
    Mulalah mood merudum jadinya...

    ReplyDelete
  9. ohhh.. tak perasan plak ade masalah nih.
    nanti nak try masuk kawan blog yang guna dot com. :)

    ReplyDelete
  10. sama la kat sini...ada yg boleh bukak....ada yg x leh bukak

    ReplyDelete
  11. huhu..xau nak kata apa ..sbb x expert sgt mde2 gini

    ReplyDelete
  12. ye ker... KA oke je... done nuffnang yer

    ReplyDelete
  13. nasib baik saya tak guna dot com..kalau tak..tak dapatlah fiza pi terjah saya :)

    ReplyDelete
  14. owhh kat ofis aju pula blogspot x boleh nak komen, tp biasanya bw pakai hp jg

    ReplyDelete
  15. so far tak perasan...rasanya mcm okjer tak de problem pun

    ReplyDelete
  16. salam k.zee..
    huhu..kat opis ke tu?mungkin server block kot sesetengah domain..
    sama la..nuff dah lama tak menempek..

    ReplyDelete
  17. mmm. xdapat nak nolong. saya pon nak be juga nanang. hihi.
    kak, thanks ye singgah blog sya. bru hri ni smpat bw.. huhu

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page