TERBALIK rupanya TUDUNGKU!!!

Monday, January 27, 2014



Dari pagi sampailah skang ni. Baru perasan yang tudung ku terbalik...cisssss...nasiblah tak ketara sangat khenn.


Macam manalah bley tak perasan ni. Rasanya pagi tadi sbelum pakai dah betul lipatannya...hurmmm...pandangan mata ada kalanya boleh menipu kan....cewahhh...sendiri yg salah nak salahkan pandangan mata plak...ekekeke...


Nasiblah kat office ni tak der joyah. Iyerlah....yg jenis suka memerhati nih kan. Pastu mengata. Orang mcm ni kita pakai apa pon dia perasan. Tak pasal2 joyah pon kluar kan. Apa kaitan joyah ngan tudung terbalik...haha..


Teringat kisah 4 tahun lepas. [Gi kerja pakai selipar terbalik.]


Note: Tudung terbalik pon nak citer. Gasaklah...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

29 komen

  1. x pasan sgt tuh klu tudong terbalik..klu slipar, hahahahahhaha...nak gelak guling² dah nie..

    ReplyDelete
  2. SELIPAR TERBALIK. BAJU TERBALIK PUN PERNAH.. HUHUHU

    ReplyDelete
  3. last week bella pun pkai tudung terbalik. mmber plak jnis outspoken abis 1 opis gelak2.
    bella wat bodo je. xtukar pun tudung tu, hahahahaa

    ReplyDelete
  4. saya pun pernah..dah sampai nak balik baru perasan :D

    ReplyDelete
  5. biase la tu... mesti nk pi keje cpt kn...
    nasib baik tak de yg tegur...

    Recent Post from MQ~Live : Antara Status FB yang tak Sampai Hati Aku nak “Like”

    ReplyDelete
  6. hahahaha begitu lah emak2 mesti kes kelam kabut dipagi hari sampai pakai tudung pun jadi terbalik hehehe

    ReplyDelete
  7. hihihi..dah petang ye Fiza baru sedar tudung terbalik...:)

    ReplyDelete
  8. kak fiza,
    wa pun pernah tudung terbalik! lepas tu maintain cun mcm xde paper, last2 kawan yg tegur masa makan kat cafe. malu menggile :D

    ReplyDelete
  9. saya selalu terjadi mcm ni. tapi takpe... relax je. ofismate semua sempoi je.

    ReplyDelete
  10. Hehehe.. Takpe.. Tak nampak sangat.. =D

    ReplyDelete
  11. cantik tudung.. org tak perasan kot.

    ReplyDelete
  12. Haha..biasalah tu..jgn zzip seluar terbuka lg kes naya..haha

    ReplyDelete
  13. takper bercorak lebih kurang je luar dalam..jadikan pengajaran.kdg² terjadi kan..hehehe

    ReplyDelete
  14. hahaha ni mesti kes nak cepat kan fiza

    ReplyDelete
  15. miahaha teringat masa akak keje kat serdang dulu..penah pakai tudubg terbalik tapi nasa tu ramai joyah..nasiblah :)

    ReplyDelete
  16. haha.. dah nak dpt duit dah tuh.. kiki.. dongengan org dulu2 kalu terpakai bj terbaik nak dpt duit... katanya... ujung bln dah dkt eks... :-)

    ReplyDelete
  17. Kalau orang perasan pun noks...buat selamba jak, memang pesen tudung ni...kihkihkih

    ReplyDelete
  18. Hehe...nasib baik xde yg prasan....

    ReplyDelete
  19. Org kata pakai benda terbalik nie nk murah rezeki.. hehehe..

    ReplyDelete
  20. tdung terbalik tk penah lg kasut terbalik penahhhh..smpi masuk ofis you baru perasan..yg pelik nya kasut tu pnya heel pon tksama..blh tk perasan..hahaha malu sebulan kot kalo org nampak.

    ReplyDelete
  21. hihi.. ros pun pernah jugak dulu. masa dok pakai bawal ngan shawl gi keje.. kadang-kadang tak perasan.. macam sama je. sekali tengok jahitan dia, ketawa sendiri je la..

    ReplyDelete
  22. aku penah kena gini..kakkakak..pastu member melaung kuat2..wei ko pakai tudung terbalik erk...adoi giler panas je muka, tahan malu

    ReplyDelete
  23. hai..sihat ker? kita sejuk sram macam nak demam je hii..thnks singgah blog saya.saya sekali pakai tudung labuh terbalik heee mujur masa tu dalam kereta. ada sekali masa nak masuk pejabat 2 kalai gak ar heegara2 nak laju.katanya..

    ReplyDelete
  24. hehhehe...kdg org x nampak sangat pun...sebab pernah juga pakai tudung terbalik...dah balik rumah baru perasan...ayat nak sedap hati..fesyen....hehehhee

    ReplyDelete
  25. hihi.. lya pon pnh kna gni..tp x prsan sgt.. sebab tona lbh kurang..y perasan tu cz jahitan kt luar

    ReplyDelete
  26. hahaha.. kdg2 mcm2 leh jadi kan !

    ReplyDelete
  27. salam k.fiza.
    eheh..kalo cma salah pakai stoking..

    err..maaf yer kalau komen2 sebelum ni salah letak nama..

    ReplyDelete
  28. hihi. apa pon tak boleh..
    setakat ni blom lg la..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page