Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah

Tuesday, February 11, 2014



Merajinkan diri di petang hari dengan join segmen dari Abak dari blog Lorong Cinta ni. Jom join. Menambahkan kenalan sambil merapatkan ukhwah katakan. Ada hadiah dan review untuk blog yang terpilih. Klik jer banner tu yer.

Akan tamat pada : 28 Februari 2014


You Might Also Like

48 comments

  1. gud luck...xdan laa nak wat...kalot byk keje plak pepetang nie..haishh..

    ReplyDelete
  2. Insya Allah,,,ada masa saya nak join

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  4. gd luck yer.. done nuffnang kat sini !

    ReplyDelete
  5. salam,kak fiza, nak jade wakil dealer di Bangi??boleh je..cas penghantaran ke sama RM10..akk emel saya la..kite borak sana.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. semoga berjaya dan murah rezeki ye kak. hehehe

    ReplyDelete
  7. Good luck ye. tq for the LIKE. :)

    ReplyDelete
  8. Saya pun dah join.. salam ukhwah.. :)

    ReplyDelete
  9. salam ukhuwah.. dtg dari segmen yang sama n dah follow akak fiza. ;)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. Kunjungan balas #1015 dari segmen yang same.....salam ukhwah...

    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dr anis..thanx dtg blog anis ye.. anis follow.. :)

    ReplyDelete
  12. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah...
    balas kujungan...
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan dari nana.dtg dari segmen yang sama.Da follow sis :)

    http://mummysoffya.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. salam jumaat.. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. all the best.. :D

    ReplyDelete
  15. selamat malam,
    follow sini
    jemput ke blog okay ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. salam ukhwah dan follow sini..btw dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  17. moning sabtu! saya dr segmen yg sama..balas kunjungan.nice blog ^^

    ReplyDelete
  18. hai hai. jenjalan sini dari segmen yang sama. done follow. =) jom singgah dan follow me back. ^^/

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. Salam ukhwa...
    cik follow awak :)
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  20. balas kunjungan :) good luck :)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  22. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  23. Salam.. balas kunjungan dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  24. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  25. Salam. Nisa datang sini daripada segmen yg sme. Done following :) all the best!!

    ReplyDelete
  26. salam ukhwah..balas kunjungan sini :) done follow :)

    ReplyDelete
  27. salam ukhuwah fiza.... balas kunjungan & done follow.

    ReplyDelete
  28. datang singgah sini dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum Fiza…. :D
    Idah datang balas kunjungan… selamat berkenalan… :)

    ReplyDelete
  30. Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
    http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum..
    salam ukhuwah..
    kte dah follow sini..

    http://leylanurjati.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum. datang membalas kunjungan dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  33. As-salam. Mummy singgah follow.. salam perkenalan.
    http://macam-macam-ann.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. membalas kunjungan n done follow :D

    ReplyDelete
  35. Done follow here 1058 dari segmen y sama

    ReplyDelete
  36. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
    salam perkenalan :)
    done follow 1059

    ReplyDelete
  37. Dari segmen yg sama.. Saya follow,+Google dan isi tabung nuffnang!! http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  38. hana datang membalas kunjungan...dh follow sini

    ReplyDelete
  39. balas kunjungan kembali~
    done folo ^^

    ReplyDelete
  40. Salam perkenalan fiza. Wawa datang dari segmen yang sama dan follow sini :)

    ReplyDelete
  41. Berjalan2 ke sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive