#SBBYEOS2014 | Bersama Duta EPHYRA dan Blogger Popular!!

Friday, March 14, 2014

Masih berkisar tentang Sepetang Bersama Bloggers dan Yoe's 2014. Sambungannya plak. Kali ni dapat bergambar dengan duta Ephyra, siapa lagi kalau bukan MEMEY SUHAIZA. Bergambar dengan retis uols.


Amacam...flawless tak muka kami...muahahaha...Baru try trial pack dah nak kecoh...kahkahkah...Tapi serious, memang cantik kulit si Memey Suhaiza ni. Macam kulit aku gak cantiknya *bluekkk...ngeeee. Tinggi plak tu. Dalam tv nampak macam kecik jer. Aku ngan dia paras bahu jer. Bak kata [BUNDA]:


Motif??? Iols memang comel lote. Mekasih atas pujianmu Bunda. Kembang setaman perumahan bila orang puji kita somel tau. Ok...dah bersedia nak tengok gambar yang seterusnya?


Woot..woot...Dengan Blogger mummy yang famous amos, REDMUMMY yang comel lote macam saya jugak...erkkk...wakakaka...Dapat gak bersua muka. Selalu baca blog dia jer. Ingatkan sama² petite. Rupanya aku lagi petite...haha..Itu jer lah nak citer. Next entry kita citer pasal tips² dari blogger² fofular hasil perkongsian masa [Sepetang Bersama Bloggers dan Yeo's 2014] hari tu yerp. 

Note: Makin menjadi² jerebu nih...haishhhh...


You Might Also Like

31 comments

  1. wahh untung la fiza pegi... mmg happening..!

    ReplyDelete
  2. mesti banyak lagi cerita pasal SBB2014 ni kan fiza..

    ReplyDelete
  3. comelnya fiza.. kalo jue duk tepi fiza.. jue la gabak.. hehehhe

    ReplyDelete
  4. aku tak sempat nak register haritu.. klu tak boleh join jg..

    ReplyDelete
  5. wah-wah famous amous gituhhh!

    ReplyDelete
  6. Salam K.FIza..

    cantik gebu orgnye...same dgn si comel lote tu.. hihi.. :)
    bestnya.. :)

    ReplyDelete
  7. jelas terpancar keseronokan di wajah anda.. :D

    ReplyDelete
  8. mmg come lote sungguh fiza ni yer.. bestlah siap leh bgambar dgn RM

    ReplyDelete
  9. wah bestnya..cantiknya semua pic tu..

    ReplyDelete
  10. sumer comey2..bestnya dapat join event macam ni..

    ReplyDelete
  11. eeeee... xdpt nk bayangkan klu saya amik gmbr ngan fiza... dah la tak comel apatah lagi petite hihi ... kene amik gmbr sambil sama2 duduk la, baru nmpk sama tggi hihi

    ReplyDelete
  12. huawaa...buat saya makin jeles lagilah...

    ReplyDelete
  13. kata org.. jenis petite nih tak mudah dimakan usia.. nmp muda jew.. untung arrr

    ReplyDelete
  14. bestnya la kan kat sana, rugi tak pergi .... next year insyaallah..

    ReplyDelete
  15. Wahh.. mmg menarik.. kenangan manis tu.. :)

    ReplyDelete
  16. bestnya dpt bergmbr dengan memey ;)

    ReplyDelete
  17. Kecik molek fiza ni
    akak ni beso molek hahah

    ReplyDelete
  18. ooo fiza pegi SBB tu...mesti bess kan...dpt jumpa rakan2 blogger n kongsi2 ilmu...nampak tinggi Memey tu yer...tapi fiza tu pun cute jer...

    ReplyDelete
  19. ahaaa...bru nk jeles dia snap pic dgn red mummy, eh, kite pun ade gak :p

    ReplyDelete
  20. Oh.. Fiza meamng comel sangat bila berdiri dgn mereka ini.. kalau pakai baju sekolah mahu macam budak sekolah hihi...

    ReplyDelete
  21. untung fiza dapat pegi...comel je fiza ni...

    ReplyDelete
  22. yelah Fiza tingginya Memey tu...nampak mcm kecik jer kat TV heehe.....Kalau OKje gambar sama Memey agaknya nampak lagi kesian kot...hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive