Media Invitation ☺

Friday, April 11, 2014

Woot...woot..


Dapat email dari Edelman dot com petang selasa. Pagi rabu tergerak nak check email. Nasib sempat buat RSVP. Berbelah bagi gak nak pergi nih. Sebab kalau tak pergi, dah kali kedua aku tolak event dari Edelman. Tak best lah plak kan. Lebih² lagi bila membabitkan SHOPPING ni. Siapa yang tak nak.

Petang smalam call Farah Hayati. Tanya detail bagai. Part yang teruja tu bila dapat voucher. Haaaa...tunggu lah yer. Pastu ada sesi photoshoot untuk mother and child. Harus ibu dan anak² melaram kann. Harap² tak der lah halangan untuk ke sana nanti.

Note: Auto publish. Hari ni dan senin puan punya blog bercuti. Nak merehatkan diri. Hari selasa YB datang melawat kawasan yerp.




You Might Also Like

27 komen

  1. selamat bercuti.. wah bestnya dapat jemputan..

    ReplyDelete
  2. seronoknya bercuti.. :) hehhehehe..take care

    ReplyDelete
  3. wah besh ni..lagi kalau dpt voucher utk soping .

    ReplyDelete
  4. shopping adalah terapi terbaik untuk wanita..
    lagi best kalo dpt voucher percuma kan!

    ReplyDelete
  5. Salam K.FIza..
    dah bercuti ke..? bestnya cuti.. ^^
    hihi..untungla ade media invitation.. ade photoshot..ade voucher lagi..bestnya!

    ReplyDelete
  6. wahhh! bestnya Fiza... nanti update lah cerita event tu ya..
    selamat bercuti2...:)

    ReplyDelete
  7. Selamat bercuti, selamat berehat ye puan blog...jumpa lagi..

    ReplyDelete
  8. bestnya! aku pon dapat invitation untuk event Johnsons 19hb ni, tapi tak tahulah dapat pergi ke tak

    ReplyDelete
  9. UNTUNG LE DAPAT JEMPUTAN.. DAPAT BAUCER LAGI TU...

    ReplyDelete
  10. Jangan lepaskan peluang Fiza....rezeki tu namanya....dapat voucher lagi

    ReplyDelete
  11. Salam fiza..wah bestnya shopping..heheh

    ReplyDelete
  12. hari ini hari ahad jam 1.10pagi saya datang cni.oklah nak balik sb tuan rumah tak ada heee... wah bersakan membeli belah ar nanti yer..

    kalau borong ingat kami di sini boleh.

    semoga mood lepas ini akan bertambah rancak untuk update blog heee...

    ReplyDelete
  13. wah dah tertulis rezeki tu fiza tahniah yer

    ReplyDelete
  14. wah menarik ni..
    cepatan updatenya kak.x sabar nak nengok dan baca kisahnya.hihi

    selamat beristirehat la ye :)

    ReplyDelete
  15. wahh nanti update event tu. mesti best bila bab shoping2 ni :D

    ReplyDelete
  16. tahniah fiza, saya byk tolak event2 camni.. yela, dorg kan semuanya buat jauh2..

    ReplyDelete
  17. oh dpt dah jawapan hihihi. sonoknya xdpt invitation mcm nie

    ReplyDelete
  18. ehhhh caner ko bleh dpt invitation ni babe? nnt bgtau eh caner.. teringin gak nk pegi event2 mcm ni.

    ReplyDelete
  19. best jugak dpt offer ni. dah rejeki fiza kan. Kalo tidak terlepas pandang email tu.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page