Salah KERETA lahhhhh!!!

Friday, April 25, 2014


Situasi lebih kurang macam dalam gambar ni. Tapi bukan kat Shopping Complex, kejadian kat parking office. Masa nak balik petang smalam. Boleh lupa ingatan plak aku. Iyerlah....aku posa ganti smalam. Tu yang mamai sket kot. 

Boleh plak lupa time lunch smalam aku balik umah. Amik Iman Hakimi dari skolah. Si suami tak dapat balik sebab valve...ntah apakebendanya *kes catu air* tak bukak lagi sebab hujan. Jadinya tugas aku lah gi amik anak bujang tu. Double penat gak lah aku smalam. 

Balik office, tempat parking keta aku tu dah di ambil. Parking lah kat tempat lain. Masa nak balik tu aku menonong jer gi kat keta tempat aku parking pagi tu tanpa aku sedar yang aku parking kat tempat lain. Dah lah keta yang sama parking kat situ. On the way nak ke keta tu tekanlah alarm...Ekkkk...apsal bunyi alarm ni kat tempat lain? Tengok balik kat keta tu. Mata terpandang kat no plate keta. Cisssssss...salah keta. Pak guard dah pandang². Nasib member² office tak der time tu. Kalau tak memang malu lah wei.

Masuk jer keta aku dah gelak sorang²...Membayang kan macam mana aku boleh lupa tempat parking keta sendiri...sengal...hahaha...

Note: Alhamdulillah....anak dara nan sorang tu ok. Tak de muntah².




You Might Also Like

25 comments

  1. hahaha mabok namanya kau noq!
    tp x apa.. mabok sbb puasa kann.. pahala kau dpt noq ;-)

    ReplyDelete
  2. Sabar jer la.. nasib baik orang tak dak kan.. hehehe

    ReplyDelete
  3. adoiyai...kitorg penah kene gak camni
    tu la ralit sgt soping sampai terlupa kete kt basement mana huhu..payah

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.. zura selalu amik langkah berjaga2 kalo pergi mall.. snap gambar tempat parking. kang kalo agak2 x jumpa carik.. tunjuk jer lah gambar tu kat abang security. hahahaha.

    ReplyDelete
  5. Haha...nasib parking dekat situ situ jugak....bunyiklah jugak alarm ....kalau tempat lain satu hal pulak hehe

    ReplyDelete
  6. hehehe pernah jadi kat KA Juga kes mcm ni .. done nuffnang yer

    ReplyDelete
  7. bole berlaku kan, tergelak jugak kadang tapi alarm ni banyak membantu gak. Alhamdulillah anak sihat.

    ReplyDelete
  8. hahaha... nak tolong gelak bley tak? memang kdg2 bley lupa.. apapun nak kena tgk no. plat dulu... takut salah kete...

    ReplyDelete
  9. huhu..nasib baik xde orang ..kalo x double malu..huhu

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak fiza, alaaa mamai sebab puasa ye. nasib baik takda orang kat situ. hehe singgah menabung astrogempak sini~~~

    ReplyDelete
  11. Kakak rasa ramai yg pernah kena macam ini sebab pernah terjadi pada kakak juga Fiza..

    ReplyDelete
  12. hehehe parking opis kita pun pening kalau terlupa katne parking. parking lcct kan besauuu huahuahua

    ReplyDelete
  13. salam k.fiza..
    ehehe.. mmg begitu kot..cma sendiri penah tekena...lupa paking moto kat mana.. pnya jauh la pusing...

    ReplyDelete
  14. kebetulan pula kereta jenis sama parking...memang sah-sah ingat yang sendiri punya

    ReplyDelete
  15. samalah kira. dalam hati dah berdebar ingat keta kena curi. padahallllllllllllllllllllllll hahahahaha

    ReplyDelete
  16. Hehe..pernah gak berlaku ..mujur org tak perasan kan

    ReplyDelete
  17. Hahaa.. sabo jelah. Saya pernah mengalami mcm ni kat parking Midvalley Megamall.. dah terlambat appointment, parking kereta & terus rushing2.. bila settle, tak perasan letak kereta kat mana.. adoiii.. dkt 2 jam window shopping kat carpark. Mcm pencuri kereta pun ada rupanya jadi hahaa.. mmg serik betullah...

    ReplyDelete
  18. hahah... lawak je fiza ni. pastu termalu sendiri. kalo ofismate tahu memang jadi bahan la.

    syukur la anak dara fiza tu dah sembuh. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  19. hahaha.. lawak la. kes mcm ni selalu jd kt mall.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive