Segmen Blogwalking By DayangDeno

Tuesday, April 22, 2014


Segmen dari Dayang Deno. Lima orang yang bertuah akan mendapat limited edition doodle art button badge. Tarikh tutup 1 Mei 2014 @ 11.59 pm. Klik jer banner tu kalau nak join yerp.

Note: Bila kemalasan melanda. Kita join segmen jewr lah. 




You Might Also Like

34 komen

  1. Assalammualaikum..slmt bersegmen fiza :)

    ReplyDelete
  2. bila time rajin melanda..besepah2 orang buat segmen blogwaking
    adoi...
    ahahah
    sabo jelah aku

    ReplyDelete
  3. haha malas & x ada bahan ke noqs..
    nway gud luck.. mudah2an dgn malas ni ko menang :-P

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. doodle dia memang cute mute sis. geram tengok

    ReplyDelete
  6. sama la kita kak.kalau mls nak update join GA atau segmen
    ada masa lagi
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  7. wah betapa comelnya gambar kartun tu

    ReplyDelete
  8. gd luck & all the best !

    ReplyDelete
  9. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum , datang dari segmen yang sama :) ni link segmen tu.. http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html hope dapat follow blog Aad yang tak berapa cantik ni .. sekian terima kasih assalamualaikum ;)

    ReplyDelete
  11. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

    ReplyDelete
  12. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... Selamat berhujung minggu =) Jom melawat blog Bicara Nasuha dan sertai Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen. Singgah & follow sini. Jemput follow blog cik ina juga..
    http://inazalina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. salam datang singgah dari segmen yang sama dan follow

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama, follow sini, jom follow balik!!!

    http://diarionlinecomel-najwa.blogspot.com/2014/04/segmen-blog-walking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segman yang sama :)

    http://cikcenderawasih11.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  17. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  18. selamat petang!!
    singgah sini dari blog sis deno..
    juga dari segmen yang sama..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. selamat petang!!
    singgah sini dari blog sis deno..
    juga dari segmen yang sama..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. as salam. abe kie pun dtg dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  22. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  23. Blogwalking sini. jemput la singgah blog saya pulak. tuan blog handsome orangnya. hahaha

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page