Selamat Hari Lahir SUAMI!!!

Monday, April 28, 2014



SELAMAT HARI LAHIR, HAPPY BORN DAY, HAPPY BIRTHDAY, SANAH HELWA buat teman sebilik, teman sekatil, teman sebantal, teman bermanja, teman bergurau senda, teman bergaduh dan teman bermasam muka. 


Smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan smoga diberkati kehidupan didunia dan akhirat. Hanya KASIH SAYANG  dan KESETIAN hadiah paling berharga yang saya boleh bagi walau dugaan datang bertubi². Dan smoga ianya kekal dan tak berpaling...in shaa allah.

Note: Gigih membaking sampai pukul 2 pagi tadi. 



You Might Also Like

32 komen

  1. happy birthday, wah tak sabar nak tgk baking apa tu

    ReplyDelete
  2. wahh kek dari air tangan binik sendiri lagi best kan....happy bufday abah..ehh rasa macam adik beradik ngan imanqahirahqhaliff pulok..kikikiki

    ReplyDelete
  3. HB... semuga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat hubby kak fiza.. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir buat suami Fiza... Smoga onjg umur dan bahagia selalu.. Aminn....

    ReplyDelete
  6. selamat ulang tahun kelahiran buat suami akak fiza..semoga diberikan kesihatan yg baik untuk terus jaga akak n anak2..amin..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday buat suami Fiza..:)

    ReplyDelete
  8. happy birthday untuk suami fiza.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. semoga terus menjadi teman dlm segala hal sehingga ke Jannah.. Aamiin.

    ReplyDelete
  10. wahhh happy birthday hubby u fiza!

    amin amin amin..

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Lahir untuk hubby ko noks.... moga kalian berbahagia selalu disamping anak2.. :)

    ReplyDelete
  12. eh eh.. dekat pulak tarikh kita heheh

    ReplyDelete
  13. Selamat ulangtahun dari kakak juga buat suami Fiza..
    Tengok keletah 3 permata Fiza rasa seronok sangat.
    Bila dah besar kelak rindu tau saat macam ini..

    ReplyDelete
  14. salam kenal,Fiza..baking apa tu sampai pukul 2 pagi?

    ReplyDelete
  15. teman segalanya... takdak dia takdaklah yg betiga tu kan? hehehe

    ReplyDelete
  16. Happy birthday buat husband akak.. May Allah Bless Him Always..=D

    ReplyDelete
  17. rajin nya...selamat hari jadi jugak untuk Encik abah tu ye...:)

    ReplyDelete
  18. Hey! This post couldn't be written any better! Reading
    this post reminds me of my old room mate! He always kept talking
    about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good
    read. Many thanks for sharing!

    my web site; www

    ReplyDelete
  19. Untunglah ada yang sanggup berjaga sampai 2pagi biat kek birthday kan..

    Risiko Anemia Semasa Mengandung

    ReplyDelete
  20. Selamat ulang tahun kelahiran untuk hubby fiza...
    Semoga dimurahkan rezki dan panjang umur untuk terus hidup bahgia bersama pasangan n keluarga tercinta...
    Aamiin...

    ReplyDelete
  21. selamat hari lahir.wah patotlah meriah rupanya ada birty heee... makan apa malam tu heeee

    ReplyDelete
  22. Selamat hari lahir buat suami Fiza... semoga sentiasa sihat & diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin. :)

    ReplyDelete
  23. salam k.fiza..
    hihi... sooosuwet..
    sanah helwah buat beliau yer..untung en suami punye wife mcm kak fiza..! :)

    ReplyDelete
  24. Sanah Helwah Ya cik suami kepada cik Fiza...moga termakbul doa doa isteri anta...hehe

    ReplyDelete
  25. happy belated birthday tuk en suami yer fiza!

    ReplyDelete
  26. cantik gambar anak bertiga pakai baju sedondon tu. kalau snap betul2 guna kemre yg jelas skit bleh nampak komersil gmbr tu.

    happy bday husband fiza.

    ReplyDelete
  27. slmt hari lahir buat hubby akak !

    ReplyDelete
  28. happy belated birthday tuk husband fiza...moga sihat2 selalu

    ReplyDelete
  29. selamatvhri lahir buat suami akak.
    sy doakan smga beliau dikurniakan kesihatan yg baik dan sntiasa dimurahkan rezeki.aamiin :)

    ReplyDelete
  30. saya duduk area jalan padang tembak..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page