Invitation | Lawatan ke Kilang Mamee Chef

Monday, May 19, 2014


Rasanya ramai blogger yang dapat invitation ni kan? Aku salah sorang lettew...hehehe...Actually aku dapat call dari Eric from nuffnang last week. Tanjat gegirl uols tetiba orang nuffnang call. Dia tanya sama ada aku berminat nak join factory visit ke kilang Mamee Chef di Melaka. Tapi aku minta confirmation on the next day. Hari jumaat baru dorang hantar email. Dapat buat sponsored post skali. Amount lagi tinggi dari sebelum ni. Alhamdulillah...rezeki blogging.

Berat hati juga nak pergi. Sebab nak kena tinggalkan 3 handbag mahal kat umah tu. Pastu dok fikir tak der gang. Pastu ada member blogger yang kata nak gi juga. Ok lah...kita proceed jer lah. Ada juga gang. Bukan selalu dapat peluang macam nih kan. Dan bukan selalu si ibu nak berjimba² ngan kawan²...ngeeeeee...Kiranya mommy's day out ke kilang mamee lah kittew. Kita jumpa di sana lah yerp ☺

Note: Tak tau nak citer apa. Isnin ku yang blur. Citer ni pon jadilah yerp...muahaha...


You Might Also Like

31 comments

  1. kalo ada rezeki, berjumpe la kiter yee

    ReplyDelete
  2. ada kawan dah yer.. ok lah tu.. aku kerja pulak date tu. klau tidak boleh join.. sobs =(

    ReplyDelete
  3. ada dapat invitation ni..rasa nak join tapi malu2 arr sebab takde sape yang kenal (alam nyata)..
    kot takde yang nak kawan ngan kita..hahaha..

    ReplyDelete
  4. bestnya..kita x dpt apa2 pun :D bukan rezeki lg tu

    ReplyDelete
  5. waahhh.. zura x tahu lah dpt invitation ke tidok.. hahahaha.. nanti nak cek email. :P

    ReplyDelete
  6. kite dpt gak invitation tp tak dpt pegi sbb hari yg sama tu zakwan sunat huhu..klu tak bleh berjimba ngam fiza hehe...klu fiza sudi la :p

    ReplyDelete
  7. bestnya, akak pun rasa macam tingin je nak gi
    dia pilih 60 orang kan

    ReplyDelete
  8. aah iman pun dapat gak.akk nk g ke

    ReplyDelete
  9. dapat jgk pertama kali dapat offer tapi tak dapat join ada kenduri saudara 31 may tu huhuhuhu ....

    ReplyDelete
  10. Dapat juga.. Msih terpikir nk g ke tak..

    ReplyDelete
  11. oklah tu di jemput...tak pergi ke?

    ReplyDelete
  12. Bestnya noks .... aku pun dpt invitation ni juga ... tp tu lah jauhnya .. tak da rezeki lg nampaknya huhu

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah , rezeki berblog ...

    ReplyDelete
  14. KA pun dpt invitation, tengah pikir2 ari ni sebab dah ada plan lain ari tu !

    ReplyDelete
  15. tu laa...ramai dpt invitation tu...lieya tak isi pun sbb tarikh tu nak lik kg...kang kalo isi dpt pastu tolak kang kene plak blacklist kang haahahahaha eh ade ke kene blakclist...mane la tau kalo ade kan? majuk nuffnang tak mo bagi iklan...naya jeee...

    ape pun tahniah fiza....masyukkk tu.... kalo dpt sponsored post mmg best.....

    ReplyDelete
  16. K Idah dapat juga jemputan... tapi tak dapat pergi laa... ;(
    Enjoy yer fiza.. pastu nanti jangan luper update gambar korang berjimba tu :D

    ReplyDelete
  17. Ada dapat invitation via email. Best nya kalau boleh join. Congrats on the sponsored post. Have fun!

    ReplyDelete
  18. Mmg seronok klu pergi tu.. tp, takpelah... mungkin lain2 kali ada yg lebih sesuai & menarik lagi utk pergi.. :)

    ReplyDelete
  19. aju tak dpt pergilah fiza, best klu dpt join kan

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah...dapat jugak geng nak pergi yer...
    Nanti dah pegi bolehlah cerite yer...hehe.. :)

    ReplyDelete
  21. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
  22. ida pun dapat email.... tapi tu laaa xleh nak pergiii.. ade job coklat fountain hari tuuu ;)) have fun semua yg pergi yek!

    ReplyDelete
  23. salam k.fiza..
    huhu...kalo berkesempatan buleh la join..

    ReplyDelete
  24. ni marah ni, nuffnang tak invite saye pun. hehehe.. dah blog sendiri suam2 kuku, pastu event tak penah nak join hehehe... So, fiza pegi sendiri je dgn kawan blogger tu ye. Anak2 tinggal?

    ReplyDelete
  25. Rezeki jugak tu Fiza...lenggang kangkung jerlah yer....hehe

    ReplyDelete
  26. wuaaa.nak nangis, boleh...
    saya dpt juga invitiation ni.tapi tu la bru hri buka gmail.huahua.pastukan hari tu ada
    seseorg call tapi saya tak jawab..

    myb bukan rezeki saya utk kali ini.. next time la pulak. huhuhu

    ReplyDelete
  27. Knock knock....ur silent reader....kita pun dpt pergi...hope to see you!! jemput ler singgah ke blog kite yer... embunpena.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive