Nak PERGI ker TAK???

Thursday, May 15, 2014


Dalam dilema. Dapat invitation nih:

Join us on a journey of discovery with our new Zespri® SunGold Kiwifruit variant at the luscious greenery at Taman Botani Negara Shah Alam on Tuesday, 20th May 2014.

Wear your most comfortable sneakers and meet us at 8am at BluMed Restaurant, Mid Valley. To start the day, we have prepared a special breakfast for you and an interesting trivia session with the dietitian.

Gi naik bas uols. Macam best jer aktiviti ni. Tapi tu lah. Aku ni kalau sesorang tak der gang memang rasa macam cangok jer. Iols kan is pemalu lagi penyegan. Kalau ada gang havoc sket. Gang blogger aku sorang tu tak dapat plak. Kalau tak ada lah partner in crime khenn. Tanya gak blogger mana lagi yang dapat invitation ni. Tapi aku tak kenal lah pulok...huhuhu...

Hasihhhhh...nak ker tak nak....nak ker tak nak...nak ker tak nak...Apa² pon kena minta ijin ngan En. somi dulu. Harini kena bagi jawapan.

Note: Tu pon nak letak dalam blog....hahaha...Lantak lah. Janji bukan entry meroyan, mengaibkan, memfitnah dan membuka pekung didada...kan...kan..kannn...peace yo!!!






You Might Also Like

36 komen

  1. WAHHH BESTNYA DAPAT JEMPUTAN .. BKN SEMUA ORG TERPILIH...

    ReplyDelete
  2. haha... pegi jer... kat sana baru cari kawan.

    ReplyDelete
  3. Sama la kiterr... kalau sorang memang tak jadi aper... mati kutu dibuatnya... last2 tak pegii... hehehe...
    Fiza pergi laa.. pastu story ngan we all yer.. :D

    ReplyDelete
  4. kalau ada geng baru best nyah..
    hope ko ada lah geng nnt.. mesti best dapat join ni..

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya akak..p la kak..rugi tak p.. =D

    ReplyDelete
  6. Pi la fiza... mcm syok je...mcm besh je...

    ReplyDelete
  7. best gak kan klu dpt pi..lagi2 klu ada geng, baru havoc :)

    ReplyDelete
  8. bestnya, klu dpt izin baik pergi ni fiza, bukan selalu kan

    ReplyDelete
  9. pegi kakak, ada free special breakfast tuuu

    ReplyDelete
  10. Tgk tajuk pastu tetibe je mcm nak nyanyi..kuuuu didalam delima,.wo wo wo wo,.ehhehe

    ReplyDelete
  11. noe pun kalau x ada geng...mmg susah la nak pegi...pemalu kan...

    ReplyDelete
  12. PERGI JE LE.. JEMPUTAN KHAS TU.. :)

    ReplyDelete
  13. gi lah org dah ajak..

    maaf kita sibuk.. <-- ayat org tak diajak :(

    ReplyDelete
  14. salam singgah dan follow...
    mcm best je event mcm ni.. bes ke ?

    ReplyDelete
  15. belog kita letak la apa pun kakk hehehhehehe.. betul2 jgn mengaibkan sudaaa ;))

    ReplyDelete
  16. ajak je en somi jadi kawan nak gi...hhee

    ReplyDelete
  17. mcm menarik tuuuu....gi le.... dpt pengalaman baru...mesti dpt goody bag best2 nieh...

    lieya ni ckp org pandai...kalo lieya sorang2 pun mau tekulat2 takut nak pergi sbb takde geng kahkahkah...kalo ade kawan at least berdua kite tak le rase janggalkan fiza...kalo sorang2 tu mcm segan jek la haiiiii...

    ReplyDelete
  18. wah bestnya dapat invitation. boleh buat bahan untuk entry terbaru

    done folllow sini

    ReplyDelete
  19. Kalo ade geng nak pergi skali ape salahnye.
    mesti best dapat joint event cam nih..:)

    ReplyDelete
  20. Kalau bunda pun dah tentu rasa berbunga2 hati tu nak pergi...invitation kot..
    Tapi kalu takder gang tu yang tak syiok sikit tu kann...

    ReplyDelete
  21. hehe..pegi jela, leh cari kawan baru ;)

    btw, CN follow sini 1115 ;)

    ReplyDelete
  22. tang note di bwh sekali tu yg aida setuju sgt sgt sgt !
    i like!

    ReplyDelete
  23. Kalau berpeluang pergi, pergilah. :)

    ReplyDelete
  24. Menarik tu... acara yg nampak menyihatkan & meriah kan.. :)

    ReplyDelete
  25. "Note: Tu pon nak letak dalam blog....hahaha..." Haruslahhh..hehe. Tapi mintak izin husbend dulu..dah bagi, pergi je le..

    ReplyDelete
  26. pergi la kak nti boleh la kongsi kongsi cerita

    ReplyDelete
  27. pegilah.. boleh dapat kawan baru :)

    ReplyDelete
  28. Pegi je sis. Boleh kenal lagi ramai. Lepas nie mana tau dapat invitation mana2 dgn kawan blogger bru lak hihi

    ReplyDelete
  29. Saya ada dpt event mammee.. fiza pun dpt gak kan... tp saya x g pun, jauh :-)

    ReplyDelete
  30. salam k.fiza..
    wah..byknyer dpt invitation..
    alhamdulillah..kalo en somi bg green light..why not ? :)

    ReplyDelete
  31. pegi la fiza. best la dpt invitation ni/

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page