Selamat Hari Guru 2014 | Pencetus Kretiviti, Penjana Inovasi

Friday, May 16, 2014



Terima kasih padamu cikgu

Jasamu akan kukenang selalu

Tak pernah lelah tunjuk ajarku

Terima kasih ku kepadamu CIKGU


SELAMAT HARI GURU buat semua cikgu2 di:


Tadika Anakku Sayang

Sekolah Rendah Convent Jalan Peel

Sekolah Menengah Convent jalan Peel


Dan juga buat cikgu2 ImanHakimi @ PASTI Siti Sarah, SRK Seksyen 7, Bangi dan Skolah Rendah Agama *lupa nama skolah..ppfftt...Tak lupa buat cikgu2 Qahirah dan Iman Qhalif @ Taska/Tadika Ubudiyah, Seksyen 7 Bangi.


SELAMAT HARI GURU juga buat rakan2 dan rakan2 blog yang bergelar cikgu...Kaulah pelita hidup bagi kami semua :-)


Note: Tak sempat nak balut hadiah hari guru. Jadinya...bagi macam tu jer lah :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

14 comments

  1. selamat hari guru buat semua guru..

    ReplyDelete
  2. yesss, hepi teacher's day ;)
    dorg mmg layak utk dirai

    ReplyDelete
  3. bagus Fiza bagi hadiah, last year nampak ada yang belanja mcd kat cikgu2 Faiq

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Guru buat semua warga pendidik... saya sayang cikgu2 saya.. :)

    ReplyDelete
  5. hargai jasa guru yg mendidik kita kan !

    ReplyDelete
  6. Selamat hari guru untuk diri sendiri yang dah jadi guru pertama untuk anak2 ;) hihi

    ReplyDelete
  7. Selamat hari guru buat semua kerana kita juga adalah guru... (cuma xde gaji...)

    ReplyDelete
  8. seronok pulak tgk ibu2 bg hadiah dkt guru2 ni... alisha thn dpn baru sekolah, so, thn dpn lah baru blh tolong alisha bg hadiah dkt guru dia.. hihi

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Guru...Terima kasih Cikgu...

    ReplyDelete
  10. salam k.fiza..
    eheh..hrp tak terlambat utk ucapkan selamat hari guru buat semua pendidik..jasamu kukenang :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive