SILENCE!!!

Wednesday, May 28, 2014


Ada MATA = PANDANG
Ada TELINGA = DENGAR
Ada MULUT = DIAM
Ada OTAK = PANDAI
Ada AKAL = PAKAI
Ada BIJAK = GADAI

Hati dan perangai manusia ni ada bermacam² jenis. Daripada kita layan, baik kita diam. Biarlah orang nak mengutuk, nak mengata dan nak meroyan pasal kita. Biar kita nampak buruk dimata orang. Janji kita nampak cantik dimata ALLAH. Sebab ALLAH yang maha mengetahui segala² nya. 


SILENCE IS THE BEST REPLY TO A FOOLS. Fullstop!!!!

Note: Buat Stalker...Kalau rasa nak screen capture dan share kat FB...silakan


You Might Also Like

21 comments

  1. jue pernah ada stalker cmni.. siap komen kat blog macam2 la.. nasib la moderate.. sampai jue private blog.. pehtu fikir balik.. ehh lantak la orang macm ni nak mendengki apa ntah.. dia tak kenal kita sapa so buat apa kita nak kecoh.. last2 jue ambik keputusan dengan org mcm ni abaikan.. jue buat derk jer dengan org mcm ni..

    ReplyDelete
  2. uih..cam retis fiza ada stalker.. abaikan.. abaikan.. tak berbaloi nak sakit hati..

    ReplyDelete
  3. salam k.fiza..
    nice sharing.. heheh..sapela stalker2 tu...

    ReplyDelete
  4. Silence...listen, listen, listen... :)

    ReplyDelete
  5. haah betul tu kita jangan susah hati kalau orang tak suka kita kan :)

    ReplyDelete
  6. Betol!!
    kita x boleh nak puaskan hati semua orang.
    so, kita jadik diri kita sendiri..
    pada yag tak suka pada kita tuh.. bukan kita boleh buat pape pon~
    abaikan jer lah mereka~

    ReplyDelete
  7. that is the best way..
    hati pun tenang

    ReplyDelete
  8. Silence is GOLDEN... :)
    Janji kita dan Allah tau...

    ReplyDelete
  9. Mmg betul tu.. wise man ignores.. Salam ceria hari Rabu buat Fize sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  10. Hehe betul tu, ada kalanya berdiam itu lebih baik dari berkata-kata kan? :D

    ReplyDelete
  11. Ya betul tu setuju sgt2... lebih kita diam dr byk berckp dari melayan org yg x mendtgkan faedah.. uhuhuh...

    ReplyDelete
  12. SETUJU ngan Fiza ..hehehe ...STALKER tuuuuu ....
    Klik2 iklan untuk Fiza ..

    ReplyDelete
  13. salam fiza..sihat tak? ni blog baru akak ye aryanazra.blogspot.com
    hehehe kalu sudi jenguk2 lah ye

    ReplyDelete
  14. that right fiza, manusia ni selalu nampak buruk jer..yang baik pejam mata...

    ReplyDelete
  15. susahkan nak puaskan hati semua org kan

    ReplyDelete
  16. anjing menyalak kat ekor sendiri tu!
    biarkan dia mati dgn labu-labu dia

    ReplyDelete
  17. Fiza, masih ada stalker lagi ke? Stalker yg dulu tu belum insaf ke?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive