Al-Fatihah buat Blogger Syuhada Baharudin

Wednesday, June 18, 2014



DariNYA kita datang. KepadaNYA juga kita dikembalikan. Dapat tau pasal blogger syuhada koma pon dari blog Bro Hasrul Hassan. Koma selepas diserang semput. Baru ni tadi terbaca status kak Roshidayu kat FB yang blogger Syuhada Baharudin telah kembali pada penciptaNYA :-(




Kenal arwah pon masa Sepetang bersama blogger 2014. My tablemate yang cantik dan friendly. Tapi tak sempat nak bergambar ngan arwah.




Kenangan dari arwah...Notebook. Al-fatihah dan salam takziah buat keluarga arwah Syuhada Baharudin. Smoga ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.


Note: Ajal tak mengira usia. Sama2 kita pertingkatkan amal ibadah kita.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

24 comments

  1. tak sangka dia dah takda.. al-fatihah buat keluarga kak syuhada

    ReplyDelete
  2. innalillahiwainnailaihirojiun

    semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohNya

    ReplyDelete
  3. salam takziah...alfatihah..moga Allahyarham berada dikalangan para syuhada n solihin ...amin.

    ReplyDelete
  4. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya ... aaamin.

    ReplyDelete
  5. pertemuan kadang-kadang sebentar..
    namun kenangannya akan kekal selamanya

    ReplyDelete
  6. Tempat arwah dah tentu disana... kita nie entah esok entah lusa... ermmm bersedia saja laa...

    ReplyDelete
  7. innalillah
    salam takziah
    alfatihah

    ReplyDelete
  8. al-fatihah .. moga ohnya dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  9. takziah buat keluarga arwah...al-fatihah..

    ReplyDelete
  10. Inna Lillahi wa inna ilaihi roji'un..

    ReplyDelete
  11. Innalillahi wainnailaihi rajiun
    Takziah kepada keluarga Arwah ..

    Thanks fiza kongsikan bersama Nat .. terkejut sangat & tertanya-tanya kenapa ..

    ReplyDelete
  12. kawan sekolah menengah amie punya classmate...alfatihah...

    ReplyDelete
  13. Salam takziah keluarga dan saudara arwah.

    Al- fatihah~

    ReplyDelete
  14. salam takziah buat famili arwah
    ada tanda ingatan dari dia kan
    al fatihah

    ReplyDelete
  15. Innalillahi wainna ilaihi rajiun...Dari Allah kita datang, kepada Allah jua kita kembali. Semoga roh arwah Kak Syu ditempatkan di kalangan para syuhada'

    ReplyDelete
  16. salam k.fiza..
    cma pun ada baca share ni di wall.tp tak kenal siapa beliau..
    salam takziah

    ReplyDelete
  17. ada jg terbaca status fb HH..
    Takziah kpd keluarga arwah..

    ReplyDelete
  18. Bgitula..ajal bila2x blh dtg.nyawa skadar pinjman...

    ReplyDelete
  19. Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un (انا لله وانا اليه راجعون) 

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive