Mamee Chef Day Out | Teaser

Wednesday, June 04, 2014

Cer cari...cer cari...hehehe...

Jadi single jap sabtu haritu. Memang meriah. Dapat kenal ngan blogger² baru dan juga dapat bersua muka dengan blogger yang dah lama kenal. Layan gambar dulu lah erk. Tak dapat nak bergambar dengan blogger² yang lain sebab bateri HP dah habis nyawa. Camera tak bawak. Harapkan samsebg TAB ku ittew her lah.

Siapa yang tak kenal dengan blogger cun ni kan. Nice meeting you Namee Roslan. Memang cantik and sweet jer orangnya ☺

Dengan blogger si tinggi lampai, Ema Johari @ Emarieys. Bertemu juga akhirnya even berlainan group and bas. Thanks sebab tegur kita dulu. Sorry sangat sebab memang tak perasan langsung tau. Nice meeting you Ema.

Dari alam maya ke alam nyata pula. Nice meeting you Jueliza @ MamaJue PapaMimi

Kawan baru, Rina @ Cindyrina  and Azza @ Embunpena. Nice meeting both of you.

Last but not least. Yang ni bukan blogger yerp. Tapi orang kuat MAMEE, Datuk Pang ☺

Tunggu entry penuh nanti. Jenuh lah haku nak menyusun gambar dan membina ayat. Dateline sampai minggu ni jewr. 

Note: Lewat up entry. Busy harini. Ok bye!!






You Might Also Like

37 comments

  1. terima kasih.. hanya fiza sorang jer yang kenal yang selalu bertandang di blog...tapi yang lain semuanya kenalan baru...tak bersua maka tak kenallah kan.... saya pun masih belum buat apa-apa...tak tahu camana nak mula ni...hehehe.

    ReplyDelete
  2. ada ambil gmbr nga monter blue marmee tak? kan kita dah pesan. tak pelah..lain kali ada peluang kita g jugak..sibuk nga anak kecilah skrng

    ReplyDelete
  3. bestnyer dapat join…
    cepat2 susun ayat, dah tak sabar nak baca ni :)

    ReplyDelete
  4. Wahh bestnyerr dapat kumpul ramai2 ...Anyway Tahniah dapat join event MAMEE ..

    ReplyDelete
  5. Amboiiii ni yg jeles niii..kalau tak boleh laga pipi tauuuu :)

    ReplyDelete
  6. seronok jumpa kawan baru, semuanya blogger yer..

    ReplyDelete
  7. Bestnya noks....siap dapat advertorial lagi .... :)

    ReplyDelete
  8. wah bestnya dpt jupe ramai blogger

    ReplyDelete
  9. Wahhhh bestnyeeee..meriah sgt event nie..

    ReplyDelete
  10. ya..memamg seronok jumpa kawan-kawan blogger!

    ReplyDelete
  11. Wah! fiza ..kan dah ramai kenalan dapat kat sana...bestnya...

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya akak..tak sabar tunggu entry penuh..cepat2 update k.. =D

    ReplyDelete
  13. Yana pergi ye...mesti best kan. Bertemu ramai rakan2 blogger dan yg pasti...banyaklah bekalan produk mamee dibawa pulang. Mesti suka budak berdua tu!

    ReplyDelete
  14. Salam K.FIza,,

    hihi..pergi juge akak kesane.. best2..
    ^_^

    ReplyDelete
  15. ala bestnya sue tak da rezeki..kalo tak, dapat join sekali ni kan..kikiki....lama tak jumpe ema ni..last jumpe 2011

    ReplyDelete
  16. bestnyeee...fiza pi yeak...lieya pun dpt call dari nuffnang tapi takdpt join laaa sbb lik kg....

    nanti cite details2 tau...tak sabar nak bace.... syok kandpt jumpe blogger lain2....lieya ni kalo pergi sure malu2 hahahaaha dah le lembab bab2 cam orang....

    ReplyDelete
  17. Salam singgah pagi. seronoknya , Ummi dpt jmputan juga, tp x pg sebab byk hal

    ReplyDelete
  18. jelesss nyerrr..seronok tgk!hehehee...

    ReplyDelete
  19. rugi tak bergambar dgn fiza...lain kali ada rezeki boleh jumpa...padahal selalu je dok tgk kat IG kan...

    ReplyDelete
  20. seronokkkk nya tgk Fiza join event ni... klu dekat nak juga joinkan diri.. :)

    ReplyDelete
  21. Fiza.. nice meeting with u too.. walaupun daku muda banyak dr ahkak kecik ni.. hehhehe.. daku dah susun gambar.. nak susun ayat denggg otak blank ni.. kerja kena settlekan dulu.. harap dapat la siap b4 dateline.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  22. Waaahhh.. nampak meriah sangat.. mesti dpt banyak ole2 dari mamee kan! jangan lupa tunjukkk~

    ReplyDelete
  23. Wahh seronoknya.. pasti bnyk pengalaman yg menarik tu.. tahniah Fiza & all the best!!.. :)

    ReplyDelete
  24. Oh... ini yg nuffangn buat invitation ramai blogger ye Fiza..
    Ramai juga ye yg turut serta..

    ReplyDelete
  25. Wah, jumpa Namee. Cantiknya dia. Ema pun pegi jugak ye.

    ReplyDelete
  26. akk.. kita join juga hari tu... nampak je akk. tapi tak sempat nak tegur semua... hee :)
    salam kenal kak.. :)

    ReplyDelete
  27. wahh bestnya, aju x dpt nak
    join, anyway seronok tgk

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan...sonok dpt jumpa tp takle nak borak panjang kanzz!! In syaa Allah ada masa boleh jumpa lagi....

    ReplyDelete
  29. meriahnyaa.. tunggu story ni jelah

    ReplyDelete
  30. woohoo.bestnya dpt jumpe ramai blogger :)

    ReplyDelete
  31. nak satu nak satu meee heee

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive