Me and PANDA | PANDA and Me

Wednesday, June 18, 2014



Panda bukan sebarang panda. Tapi dengan Kung Fu Panda uols. Tak yah gi Zoo Negara lagi sebab dah jumpa dah kat USS last year...hehehe...Ntah bila lah nak up entry USS tu yerp. Dah setahun kot tertunggak. Haishhhhh...Tapi memang best ah gi sana.


Note: Dengarnya this year pon ke Singapore lagi. Alahaiii...bawak lah gi tempat lain plak.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

13 comments

  1. salam k.fiza..
    ehehe..dua2 pun comey.. :P

    ReplyDelete
  2. untungla g singapore tiap tahun.. iols ni smp singapore pun tak penah tau!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza....comel panda n best juga tu...:)

    ReplyDelete
  4. panda ni sensitip cket hihi :)

    ReplyDelete
  5. panda ni blh kung fu tau ... heh heh

    ReplyDelete
  6. Sis, sekeping je ke belanja gambar. I want moree..sila lah rajin kan diri update entri ke USS. Tak pernah sampai lagiiii...

    ReplyDelete
  7. la bila nk hbisknnya kak. cepatan dong.. hihi

    ReplyDelete
  8. Sgpore la oversea plg dekat kak..hihihi..kak fiza maaf ye lmbt blas knjungan...

    ReplyDelete
  9. memang best laaa... pi banyak kali pun takpe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive