My Princess and Me

Wednesday, June 25, 2014


The one and only princess in my life. Kawan bergurau, kawan mengemas, kawan mengacau dan banyaknya kawan bergaduh lah. Sebab anak dara ni suka mendera emosi ibu dia nih..hehehe...
Anak dara ni klo bergambar tak buat muka memang tak sah...haisshhh...

Selfie time. Sama tak hidung kami? Hidung photostat...hahaha...Tak tau nak story apa. Baru balik dari training 2 hari. Selesaikan apa yang patut. Segregate document yang nak dibuang sebab aku pon dah pening tengok workstation sendiri. Banyak dengan kertas² yang dah bertahun² disimpan. Mentang² baru balik  dari training khenn. 5S uols...5S...hahaha...Banyak nak kena buat nih.

Ok lah. Nak gi potluck dulu. Nak menternak lemak sebelum posa nih. As per requested by my colleague, dorang soh buat cheesecake. Pukul 11.30 malam tadi aku mem baking. Sedar² dah pukul 4.00 pagi. Lama kek aku dok dalam oven. Tapi dah set bakar sejam kan. Ok lah.  Kejap lagi iols nak ketuk pintu umah uols. Step by step hokey. Tak perlu sediakan air sebab iols dah kenyang....hehehe...mu tunggu aku datang deh.

Note: Jerebu datang lagi. Sidai baju tapi baju bau asap...ppffttttt....



You Might Also Like

24 comments

  1. girl buat masa ini...masa akan dtg in shaa Allah ada lagi.. ehhh,apakah? hahah!

    btul, jerebu dtg, dok dlm umh, mata pedih!

    ReplyDelete
  2. hehehe...hidung mmg mcm photostat jer...hehehe...bes ada anak perempuan ni....dah besar nanti lg bess...amboi...bes nampak nk menternak lemak..

    promoted content, huawei & umobile tuk fiza :)

    ReplyDelete
  3. Aahhh... sama laa sebijik hidung tu... duplicate... :D
    ermm... cheesecakee... shedap nyerr!

    ReplyDelete
  4. ANAK-ANAK. BIASALAH.. BANYAK RAGAMNYA..

    ReplyDelete
  5. Itu baru betul anak Mak kan Fiza.. so kalau dia buat muka masa bergambar agak-agak tu ikut siapalah ye Qaira?

    ReplyDelete
  6. sini bukan takat jerebu, kepanasan elmino melanda ya allah berdenyut kepala dibuatnya huhuhuhu .. hihihi kata anak omak hidung mestilah ada sama kikikiki ..;p

    ReplyDelete
  7. salam singgah http://www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  8. anak beranak comel, besar dah anak dara fiza

    ReplyDelete
  9. Hehee.. pandai dia buat memek muka.. :D

    ReplyDelete
  10. comel princess fiza ni,
    nanti dia remaja dah boleh jadi kawan tempat mengadu
    btw mesti cheesecake tu sedap :)

    ReplyDelete
  11. Bestnya kalau ada anak perempuan jugak.. boleh buat geng.. =D

    ReplyDelete
  12. waahhh.. syok lah.. kenduri makan lah haini yer.
    kek ade lebih x?? hehehehe

    ReplyDelete
  13. esok esok dia jadi kawan ibu bercerita itu ini hihihihi

    ReplyDelete
  14. salalm k.fiza..
    hihih..same..same..cantik mcm ibu die jgk tu..

    ReplyDelete
  15. Ha'a idung potostat, anak mak betul time berselfie buat memek muka camtu so sweetHa

    ReplyDelete
  16. yeay buat juga akhirnya..
    pagi ni tempat saya hujan lebat.
    lega.kalau tak panas berdeting aje..

    ReplyDelete
  17. Mmg hidung potostat...hehe
    Mesti kek ko sedap noks sampai opismate request... :)

    ReplyDelete
  18. sama je muka.. comel pun sama.. bru buang sekotak kertas kt ofis sbb ada 5S audit. jerebu dtg lg.. xnampak jalan

    ReplyDelete
  19. comel la qaira ni... rambutnya lurus je...

    ReplyDelete
  20. opstt nak tulis qahirah tp nampak label fiza tulis qaira.. rasa comel plak paggil qaira ni.. hihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive