Derma SMS ke Aman Palestin!!!

Thursday, July 10, 2014


Jom menderma. Semuanya dihujung jari skang kan. Cuma perlu SMS jer. Ikut langkah² diatas. Banyak atau sedikit bukan ukuran. Yang penting keikhlasan untuk menolong meringankan beban saudara² kita di sana. Besar ganjarannya bila menderma dibulan Ramadhan yang mulia ni kan. Sambil berdoa kita menderma. Jom kawan². 

#PrayForGaza #PrayForPalestin

Note: News feed FB penuh dengan gambar² yang meruntun hati dan jiwa ini. Tak sanggup nak tengok. Cepat² scroll :-(



You Might Also Like

17 comments

  1. sama2 kt mbantu..sedih dgn apa y tjadi disana

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah,sekrang makin senang nak menderma.cuma atas diri masing-masing je nak cakna ke tidak..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, che mid dah derma juga melalui aman palestin..

    ReplyDelete
  4. rasanya cukuplah kita tahu keadaan di sana . tak perlu post imej2 yg menyentap jiwa ...

    ReplyDelete
  5. 39111 tu xde dlm perkhidmatan da try td

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, Salam Ramadhan.. Fiza, lame dah tak jenguk blog fiza...
    skarang ni bulan Ramadhan baiklah kite membuat amal jariah, memberi derma sumbangan ikhlas kpd mereka yg memerlukan, seperti di Palestin.. moga kite sama-sama dapat manfaatnya...

    ReplyDelete
  7. part budak2, bayi lg sedih..
    Allah....moga terus kuat dorg kt sana..

    hanya di hujung jari, sama2 kita membantu

    ReplyDelete
  8. Usah kata kita yg Islam ni Fiza, kawan-kawan kakak yg non-muslim pun kecam perbuatan israel ni. Moga bantuan kita sampai ke tangan mereka.

    ReplyDelete
  9. semoga Allah terus berikan kekuatan buat mereka

    ReplyDelete
  10. Dengan menderma je bantuan yang kita mampu berikan kepada mereka. Nak angkat senjata memang jauh sekali nak buatkan. Semoga mereka dilindungi Allah.

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah skang dh mkin mudah :)

    ReplyDelete
  12. semoga derma kita sampai ke sana. kesian kanak2 mangsa paling byk terkorban.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive