Klik 'LIKE' Untuk terus mambaca...ppffttttt...!!!

Wednesday, July 09, 2014


Tapi kalau aku jumpa macam ni. Sila klik 'X' lah kan. Perlu ker letak menatang nih? Kalau nak suruh orang baca pon, bagi lah baca dengan ikhlas. Tak payah lah nak 'like' dulu baru boleh baca. Gila 'LIKERS'  ke apa. Menyampah betul tau kalau jumpa boc macam ni. Sekian luahan dipetang hati.

Note: Sedih...sedih tengok gambar² saudara kita di Palestin, Myanmar dan negara² lain yang sedang bergolak. Especially gambar kanak²/baby. Sama² kita berdoa. Hanya doa dari kejauhan supa mereka sentiasa dibawah lindunganNYA.  

You Might Also Like

37 comments

  1. allahuakhbar...allahuakhbar...allahuakhbar..jom doa bersama2

    ReplyDelete
  2. Dah biasa dah jumpa dengan laman web yang menggunakan taktik like paksa ni. Memang takde lah nak like pon, terus je Mieya tekan button X. Tak dapat baca pon takpe lah, anggap sahaja bukan rezeki nak membaca disitu.

    ReplyDelete
  3. aku pun nyampah..
    patut buh nama blog AKu Gile Like..

    aku lg nympah org tau apa aku baca.. tajuk hangit..isi copy paste je.. ngga

    ReplyDelete
  4. sabar2.. ni cara xnk tekan button tu :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/04/tutorial-cara-hilangkan-button-like.html

    ReplyDelete
  5. Sis, jemput drop url blog kat Mister Linky's saya - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com
    (jika belum)

    ReplyDelete
  6. btl kak..sy kalo jumpa mcm ni terus keluar..malas nak like..dan jgn harap nk like..gila like sungguh la huhuhu

    ReplyDelete
  7. jemah pon kena beb..last2 tutup senang..mmmmm...sedey kan dengan saudara2 kiter

    ReplyDelete
  8. Tah..dahlah takdek butang close. Eh, saya punya blog kat sini > stanzaku die punya pop up ada butang (X) tak eh.. lupa nak mintak orang tolong cek.

    ReplyDelete
  9. Memang tak suka juga kena like macam tu.
    Terbaca nota dibawah mengenai palestin. memang sedih melihat keaddan mereka. sama-sama kita eruskan berdoa dan berdoa moga zionis akan dihancurkan dengan hina

    ReplyDelete
  10. kite mmg tak baca la klu soh like like ni
    nyampehs hehe

    ReplyDelete
  11. betul2...menyampah tau x? bila xklik letak plk timer kemain lama...alih2 mmg kita xhingin nk baca dh..

    ReplyDelete
  12. x de hati dgn blog camni ...

    ReplyDelete
  13. Che Mid pun sama..boring betul kena like dulu baru boleh baca. Kadang2 tu cuba jugak skodeng kiri kanan...dpt gak agak pa cite dia he he

    petang tadi time berbuka, rasa tak tertelan..ingat palestine...Allahukakbar. Satu Malaysia mendoakan kemenangan di pihak Palestine dan kehancuran utk Israel. Aamiin.

    ReplyDelete
  14. Saya pun kalau keluar gitu saya tekan X je... tak kuasa meng'like'

    ReplyDelete
  15. Saya pun kalau keluar gitu saya tekan X je... tak kuasa meng'like'

    ReplyDelete
  16. Sep skit..mmg menyirap kalau kuau bende alah tuh..geram je padahal tahap joyah gile meninggi nak tau cite..alih2 kene like..mmg potong betul..nak like??..mmg kitim salam je laa..xde makne nak like..hehe

    ReplyDelete
  17. Hahaa... mmg boring mcm tu...

    Semoga Allah kurniakan kejayaan dlm perjuangan Palestin menentang kejahatan regim Zionis yg dilaknati... aamiin.

    ReplyDelete
  18. Setuju sangat2... annoying... kalau idah pun terus blah jer dari site tu...

    ReplyDelete
  19. kadang boc memaksa tu...memang sedih, sama-sama kita doa supaya aman sekarang ni., amin.

    ReplyDelete
  20. betul...setuju dengan fiza...jika ada kuar je benda tu..terus klik X...langsung xbuka...

    sama² kita berdoa semoga Allah melindungi saudara² islam yang tertindas...

    ReplyDelete
  21. he ada sahaja ya..sabarlah ada orang macam ragam dei

    ReplyDelete
  22. Eeee aku pun paling menyampah kalau ada icon tu.. lepas tu bila dah LIKE ada plak lagi natang lain keluar dia suruh klik.. aku pn kalau jumpa website mcm tu aku terus say bye2 je.. phuii

    Sama2 kita doakan utk saudara kita disana.. kesiannnn =(

    ReplyDelete
  23. Manusia kan macam-amcam ragam Fiza
    Begitulah jadinya nak kata apa.

    Doa utk saudara kita jgn lupa setiap kali solat.
    Sudah tiba masa kita baca qunut nazilah dah ni... sama-sama kita buat.

    ReplyDelete
  24. Memang takkan like la kan.. pangkah je terus

    ReplyDelete
  25. salam k.fiza..
    hahaha..kalo cma, mmg tak masuk2 dah...
    allahu..
    allah selamatkan gaza

    ReplyDelete
  26. tak like pun.... kadang-kadang tunggu habis masa baru boleh baca.

    ReplyDelete
  27. ahahaha... memang tak suka klu ada mende alah ni...sllu nya dr ada niat nak membaca terus tak jadi...huhu

    ReplyDelete
  28. sama la kak..
    sama sama kita doakan

    ReplyDelete
  29. kalau jenis letak button pgkah tu tak pe laa..

    ReplyDelete
  30. a ah.. lya pon klo kena mcm ni terus 'X'.. kdg2 tu geram gak

    ReplyDelete
  31. Betul kak.. farah pn tak suka jugak..kalau nampak mcmni mmg farah terus tekan X..tak suka mcm kena paksa like pulak..hehehe

    ReplyDelete
  32. hahaha.. nampak mcm tu terus cabut. sama gak kalau masuk blog yg ada verify tu.. erk

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive