SALAM AIDILFITRI 1435H, MAAF ZAHIR DAN BATIN

Friday, July 25, 2014

Sticky post until 4th August 2014. Scroll down untuk entry baru.
Kretif jugak #makbanyakanak ni kan. Ada bakat tak...hehehe...

Tinggal beberapa hari saja lagi Bulan Ramadhan akan melabuhkan tirainya. Hari ni mungkin dah ramai yang last day bekerja. Tapi iols esok masih ada lagi. Jadinya kita nak buat ucapan dulu lah. Di kesempatan ini...saya dan keluaga ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin' kepada semua Kawan² IG, FB, BLOG, Followers, Anon dan Silent Reader yang sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa nih juga pengunjung IG dan FB . Kedatangan anda semua amat² saya hargai. Ampun dan maaf di pinta jika ada salah dan silap, terkurang ajar atau terkasar bahasa sepanjang saya berblog ni. Ter upload gambar yang menjengkelkan di IG dan juga status yang menjemukan atau menyakitkan hati secara tak sengaja di FB. Hati manusia ni bermacam² jenis kan. KOSONG-KOSONG yerp ☺

Kepada mereka yang akan pulang berhari raya di kampung halaman...pastikan kenderaan anda berada dalam keadaan selamat dan sempurna sebelum memulakan perjalanan. Berhati² di jalan raya. Semoga perjalanan anda dipermudahkan olehNYA dan Semoga anda selamat sampai ke destinasi. Akhir kata....semoga Lebaran ini di sambut dengan penuh Kegembiraan :-)

Note: Bersederhana jer tahun ni. 


You Might Also Like

31 comments

  1. selamat menyambut hari raya jugak ye fiza...

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya maaf zahir dan batin kalau ada komen saya yang menguris hati ...

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya...maaf zahir & batin...

    ReplyDelete
  4. kreatif...
    selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya fiza..
    maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  7. comel anak -anak sis tahu tema kala apa?

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri juga. Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju.

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya.. sama lah kite..mohon maaf kot ada penulisan blog yang menyinggung hati secara tak sengaja yer... raya ni jemputlah beraya di rumah.. :) nak jumpakan 2 orang khalifah.. :)

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya buat awak jugak Fiza maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin akak..Salam kosong...kosong yer.. =D

    ReplyDelete
  12. noe nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran buat Fiza sekeluarga...semoga bergembira bersama keluarga dan maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  13. Selamat hari taya fiza maaf zahir batin

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya! hehehhe. nnt dah habis raya singgah lah blog kita ye!
    www.kaio.my

    ReplyDelete
  15. Wahh cantiknye kad raya sis . Suka tngok . Pndai sis buat . Pyka pon nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kalau afa salah silap mohon diampunkan ea . Kosong2 oke sis :)

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  18. meriah yuolls ada kad raya instagram. Selamat Hari Raya juga fiza.

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya aidilfitri buat fiza sekeluarga

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya kak :)
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  21. Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat Fiza sekeluarga, maaf zahir & batin.
    Salam ceria Aidilfitri ikhlas dari saya... :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum,
    Salam Lebaran buat Fiza sekeluarga. Semoga Syawal ini disambut dengan gembira bersama insan2 tersayang. Mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan.
    Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin... :)

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum fiza...selamat hari raya n maaf zahir batin dr mama...;)

    ReplyDelete
  24. Kosong2 babe.. ampun mahap dipinta sempena hari baik bulan baik ni..
    ko beraya kat mana tahun ni?

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum fiza...selamat hari raya...:)

    ReplyDelete
  26. singgah hari raya keenam..
    masih bercuti ke kak?

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum, dan selamat Pagi. Salam singgah pagi di sini. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. Datang dari Blog Mialiana.Com

    ReplyDelete
  28. di sini nina nk minta maaf kalau ada tersalah kata dlm entry akak.. maafkan kite eh.. 0-0. hehee

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive