Iklan | Property Development @ Bangi

Tuesday, August 05, 2014

Khas buat yang sedang mencari rumah untuk di beli atau untuk di duduki atau untuk aset dimasa hadapan. 


Located at Bangi which is accessible via major highways, including the North South Expressway (exit at Bangi or Putra Mahkota interchanges), LEKAS Highway (exit at Semenyih interchange) and the SILK Highway (exit at Kajang interchange via Jalan Reko). Total land area approx. 448.61 acres and Land tenure is Freehold.

Product type plak jenis Double-Storey Terrace 22' x 70' bermula dari 1,924 sq ft - 2,000 sq ft. Ini adalah untuk Phase 1. Biasalah...development kan phase by phase. Dan akan ada lebih banyak lagi development. Tapi tak boleh lah nak update skang. Kalau dah confirmed baru bley update.

Best nya kalau dapat umah landed macam ni. Berangan jer lah dulu. Berangan tu kan free...hehehe...Kalau ada yang berminat nak beli, boleh jer pakai nama iols sebab ada staff discount and bumi discount. Tapi kena lah ulur² sket...hahaha...Gurau jer. Kalau berminat, ni detailnya:

Sales Office

A-03-G (Ground floor)
Jalan Medan Pusat Bandar 5
Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi
Selangor Darul Ehsan
1-300-888-555
[WEBSITE] - For online registration

Note: Bestnya kalau dapat beli rumah by cash kan...hurmmmm...Orang sibuk citer pasal raya ko citer pasal rumah. Tak per...raya sebulan ☺


You Might Also Like

19 comments

  1. berangannya i olls nak ada rumah ada laman cecantek..sob sob sob..

    ReplyDelete
  2. huhuhuu..mampu telan air lio je dulu >_<

    ReplyDelete
  3. mesti mahal ni.. jue takat 250k bleh la lepas beli umah.. tu pun maybe apartment or condo jer.. huwaaa atas tanah dah tak mampu beli

    ReplyDelete
  4. Mesti harganya bukan harga 'mampu milik'... :(

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-) sempoi...Bangi

    ReplyDelete
  6. Tengok jualan rumah, memang teringin sangatlah nak memilikinya kan..
    *Salam kenal, wanie singgah dan follow sini ye.. ^_^

    ReplyDelete
  7. insyaAllah sis. one day mesti hari kita dapat rumah idaman kita. itu doa saya dgn hubby hari2 :))))

    ReplyDelete
  8. Bestnya la kan kalau dpt umah landed. Berapa harga phase 1 ni?

    ReplyDelete
  9. ada rumah mudah kita nak duduk menetap dan berkumpul satu tempat

    ReplyDelete
  10. Apa nak tunggu lagi Fiza. Dpt diskaun lagi untung juga jadi staffnya.
    Nampak cantik tu. Kalau nak beli baik beli sekarang sebab akan dtg laaaagi mahal.

    ReplyDelete
  11. Hari tu baru je saya beli rumah cash utk anak saya... saya beli rumah tu kat jusco huhu.. Thanks sharing Fiza.. Salam Aidilfitri.. :D

    ReplyDelete
  12. menarik ni.
    ala, selang seli dgn citer raya oke gak apa..
    tak da citer raya sume kan. hihihi..

    ReplyDelete
  13. cantiknya rumah tu babe..
    ko beli lah babe.. ko kan staff.. mst ada diskaun giler2 punya hehhee

    ReplyDelete
  14. Rumah...pelaburan yg tidak merugikan tapi harga rumah sekarang ni kebanyakkannya diluar kemampuan...huhu

    ReplyDelete
  15. Ni ha pun sama...rasa tak cukup duit dah nak beli rumah lagi huhu

    ReplyDelete
  16. Sedang survey rumah juga skg ni noks... nak cari terrace house camni .... tp kat kk lah hehe

    ReplyDelete
  17. mesti harga nya hanpir cecah setengah juta ni.

    ReplyDelete
  18. Wah cantik design dia.. harga mesti mahal nie...=D

    ReplyDelete
  19. Memang best kalau dapat rumah landed macam ni. Sekarang rumah macam ni mesti mahal ni. Dekat bangi pulak tu.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive