#SELAMAT PULANG

Friday, August 22, 2014


Speechless!!!

Selamat kembali ke tanahair buat jenazah2 MH17. Walaupon hanya sebagai jasad. Kepulangan yg dinanti bukan saja oleh keluarga, waris malah seluruh rakyat Malaysia. Kepulangan yg dinanti dalam suasana yg penuh kesedihan malah mengundang airmata semua yg menyaksikan. 

Salam takziah buat ahli kelurga yg terlibat. Bertabahlah dgn dugaan yg telah ditentukan olehNYA. Tenanglah kalian di SANA. Semoga ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman. AL-FATIHAH. 

#Al-fatihah #MH17 #HariBerkabungMalaysia


Note: DaripadaNYA kita datang. KepadaNYA juga kita dikembalikan


You Might Also Like

20 comments

  1. انا لله وانا اليه راجعون

    ReplyDelete
  2. hanya mampu tengok live streaming di pc, inshaAllah mendoakan isitiadat berjalan dengan lancar. amin

    ReplyDelete
  3. salam takziah dan al-fatihah untuk mangsa2 MH17...

    ReplyDelete
  4. #WelcomeHomeMH17...Salam Takziah buat semua ahli keluarga manga...dan Al-Fatihah buat mangsa yg beragama Islam..

    ReplyDelete
  5. Satu sejarah, pertama kali jenazah orang awam diberi penghormatan tertinggi negara. Semoga segalanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan... Alfatihah buat mereka yg beragama Islam.

    ReplyDelete
  6. Semoga Allah permudahkan segala urusan pengkebumian jenazah saudara-saudara kita yang terlibat dalam tragedi MH17... Amiin.

    ReplyDelete
  7. mmg speechless kan...moga mereka tenang di sana..al fatihah...

    ReplyDelete
  8. Al-fatihah dan salam takziah buat mangsa dan keluarga mangsa,,

    ReplyDelete
  9. Al-Fatihah. moga keluarga mangsa tabah & redha...turut bersedih & bersimpati... :(

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak, semoga dipermudahkan urusan pengebumian semua jenazah.. al-fatihah buat mangsa yang beragama Islam..

    Btw, takda baby kecil pun boleh join je kak. takda masalah pun. ahhaha lupa nak state. jap ekk. kita edit sikit entri tu. jum jumpaaaa :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kak, semoga dipermudahkan urusan pengebumian semua jenazah.. al-fatihah buat mangsa yang beragama Islam..

    Btw, takda baby kecil pun boleh join je kak. takda masalah pun. ahhaha lupa nak state. jap ekk. kita edit sikit entri tu. jum jumpaaaa :)

    ReplyDelete
  12. Seluruh M'sia bersedih hari ini Fiza:(

    ReplyDelete
  13. sebak sgt mse tgok siaran lgsung td..smga mereka tenang dsana

    ReplyDelete
  14. sedihhhh...alfatihah dan salam takziah...

    ReplyDelete
  15. Klu tengok je kat tv hari ni, pasti akan tersentuh hati... sedih & sayu lah...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive