Training

Friday, August 29, 2014



Mak hencik training. Dah hari kedua. Microsoft word jer. Itu pon nak kecoh kan. Banyak benda simple dan senang dalam word ni yg aku tak tau. Jadinya tak rugi pon gi training ni.


Maap lah yer. Tak dapat nak melawat kawasan sampai next week. Tu jer nak bagitau. Ok bye!!!


Note: Bertambah sijil baru :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

14 comments

  1. tak pernah g training pun word ni.. mmg tau taip letter jer kat word ni.. hehehhe...

    ReplyDelete
  2. selamat berkursus~
    Zura pon x bape mahir sgt dgn MW baru nih.
    terkial2 mencarik function.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ms word pun kursus jugak tu.. suka je sbb dapat rileks kepala potak dgn keje kat opis.

    ReplyDelete
  4. Patutla senyap jer.. Selamat ber'training' Fiza! Cuti panjang nih jom meet up! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. MEMANG NAMPAK MICROSOFT SIMPLE AJE, TAPI MUNGKIN BANYAK LAGI TOOLS YANG KITA TAK TAHU..

    ReplyDelete
  6. Selamat bertraining fiza...semoga bertambah ilmu...

    ReplyDelete
  7. Huwaa kpi kursus xde lg ni..sehari pun xde lagi!

    ReplyDelete
  8. asa lepas sekolah tahun 1998 dulu aku siap pergi belajar computer kat Cosmopoint.. makin canggih dunia IT skrg ni.. selamat bertraining yer babe.. hehe

    ReplyDelete
  9. sama la kita. word yang senang tu pun tak khatam abis lagi wuuuu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive