Jom Cash Out Duit Tabung!!!

Monday, September 15, 2014

Alhamdulillah...rezeki blogging. Orang lain punya banyak dari ni pon tak kecoh kan...hahahaha...Bukan nak menunjuk, cuma nak berkongsi jer. Cer tanya berapa lama aku kumpul duit tabung nih? Last aku cash out 29 May 2013. Dapat cheque 5 July 2013. Kiralah cepat. Setahun lebih hokay. Aku memang seorang yang tabah mengumpul...hehehehe...Jadinya, uols jangan putus asa bila duit tabung naik tak banyak. Sikit² lama² jadi bukit kan. Sekian pesanan dari orang yang tabah simpan duit secara sambilan...ahakssss...


Alhamdulillah juga sebab dapat Buffered Earning secara berjemaah dalam bulan September ni. Silalah menari lama² sket yer BE. Terima kasih lah pada sayam² semua yang klik iklan² tu. Sama² lah kita penuhkan duit tabung sesama kita yerp. Siapa yang nak tolong penuhkan kalau bukan kawan² seangkatan blog juga kan...ekekeke...Di akhiri dengan ucapan TERIMA KASIH.

Note: Tengah mencuba juga program affiliate. Tapi kena usaha lebih sket. 


You Might Also Like

30 comments

  1. saya dulu mula2 pacak nuffnang pun setahun jugak baru dapat cashout.. takpe lama2 dia mesra BE la tu jadi boleh la kerap2 sikit cashout. Insya Allah rezeki semua dari Allah

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.. fiza,

    tahniah yer dah cash out.. byk tu RM 400 lebih .. boleh belanja mselim3 makan nasik goreng... hehee

    mselim3

    pls: semga earning ada untuk blog nie yer,,

    ReplyDelete
  3. kak...meriahnya..syok ni cash out byk

    ReplyDelete
  4. tahniah..banyak tu amountnye..moga terus murah rezeki

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah banyak jugak tu..rezeki...

    ReplyDelete
  6. Bulan ni banyak cpuv..pulun kumpul banyak2 ..nanti tahun depan leh cash out lagi..

    ReplyDelete
  7. Bulan ni banyak cpuv..pulun kumpul banyak2 ..nanti tahun depan leh cash out lagi..

    ReplyDelete
  8. caiyokkkkkkkk....banyakkkknyaaa :):)

    ReplyDelete
  9. Wah...memang betul dapat duit ke?
    Macam mana tu? Akak ni baru nak berjinak...;-)

    ReplyDelete
  10. Wahhh.. meriah income yang masuk.
    rezeki blogging kan~
    siapa nak kasi.. hehehehe.
    tahniah~

    ReplyDelete
  11. boleh lah belanja aku teh tarik yer bedah.. hehehe
    babe aku salah sorang yg selalu dtg memenuhkan tabung ko jg tau.. :))

    ReplyDelete
  12. wah byk tu.... saya dah dua tahun kumpul pun tak byk kumpul... kikiki, kena sedar diri biar rajin sikit update blog mcm #makramaianak ni...

    ReplyDelete
  13. ni termasuk $$ gi mamee tu ke? ke lain?

    ReplyDelete
  14. Wah! Banyak tu.. Memang makan masa sikit nak dapat byk tu Fiza.. Tapi takpe.. Sikit2 lama2 jadi bukit.. Kena sabar la sikit.. Hehe.. Ni pun tengah duk mengumpul gak nih.. Baru ada 100 lebih.. Biarlah dulu kat situ.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah tahniah!! Semoga terus murah rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah
    banyaknya setahun lebih dapat macam ni
    rezeki anak2 comel :)

    ReplyDelete
  17. wahh..banyak juga ni Fiza.. tahniah..ada juga rezeki berblog... :)

    ReplyDelete
  18. wahhh masyukkk... haza punye x banyak mane. Alhamdulillah ade rezeki jugak

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah...masyukkkk... meh nak top up balik..=D

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah.. sama la tgh running :) nk ikut mcm sis la

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive