Mohon DOA KAMU semua!!!

Tuesday, October 21, 2014

Pagi ni aku received WhatsApp dari group nursery. Kawan Iman Qhalif admitted ICU due to Acute Encephalitis @ Jangkitan kuman pada otaknya *nangis*.


Speechless bila baca. Bergenang air mata. Teringat Iman Qhalif. Mesti dorang selalu main sama² masa kat nursery kan. Dari Whatapps awal parents rumasya ni, anaknya demam panas dari rabu last week. Jumaat warded sebab viral fever. WhatsApps terbaru pagi ni di sahkan Acute Encephalitis.

Ya! allah...Tak tergambar perasaan aku. Doa aku semoga rumasya di beri kekuatan dan semangat yang tinggi dalam melawan kesakitan dan penyakit. Dan semoga cepat sembuh seperti sediakala. Bolah main ngan kawan² lagi kat nursery. Tahun depan nak masuk playschool dah. *Nangis*

Buat parents rumasya, bertabahlah. Kalian insan terpilih untuk menerima dugaan ini, Kuatkan semangat. Sama² kita berdoa untuk kesembuhan rumasya.

Note: Sambil taip sambil nangis. Aku tak boleh kalau budak² di timpa penyakit nih. Mohin kalian doakan kesihatan Rumasya.




You Might Also Like

25 comments

  1. Bab anak sy mudah sentap! Moga dikembalikan kesihatan bt anak syurga itu.

    ReplyDelete
  2. Ya Allah....meremang bulu roma!

    Semoga ALLAH SWT memberi kesembuhan semula pada rumasya..

    ReplyDelete
  3. sedapnye nama.... moga rumasya kembali sihat dan dapat bermain dengan kawan2 seperti biasa. teruskan berdoa semoga salah satu doa dari kita Allah makbulkan. in shaa Allah...

    ReplyDelete
  4. Allah....

    Ya Allah... sembuhkanlah Rumasya....

    ;(

    ReplyDelete
  5. Semoga adik tu dilindungi Allah.. dan cepat sembuh..tak sanggup tengok budak2 kecik hadapi penyakit kronik.. :(

    ReplyDelete
  6. Allah...kesiannya.... : ( moga sembuh cepat2 ye Rumaysa...insyaAllah...

    ReplyDelete
  7. subhanallah..Moga Allah melindungi dirinya dan permudahkan urusan anak kecil itu..

    ReplyDelete
  8. kesiannya rumasya...get well soon ye

    ReplyDelete
  9. syafakillah.
    Allahhh..sedihnya.
    get well soon rumasya

    ReplyDelete
  10. Semoga ibubapa Rumasya tabah menghadapi dugaan...lebih kurang baya anak saya...terbayangkan pula anak saya... T T

    ReplyDelete
  11. saya doakan yg terbbaik untuk adik rumasya..

    ReplyDelete
  12. Ya Allah..sembuhkan Rumasya... siannyer anak kecik ni

    ReplyDelete
  13. huhu, takutnya dengar. Tiba2 je boleh kena penyakit yg mengancam nyawa. Semoga Rumaysa akan kembali pulih.

    ReplyDelete
  14. ya Allah..semoga cepat sembuh ye sayang...

    ReplyDelete
  15. Ya Allah, hebatnya ujian mak ayah dia. Semoga cepat sembuh adik sayang. Semoga Allah memberikan kesabaran yang tinggi pada keluarga dan memudahkan urusan. Ameen

    ReplyDelete
  16. smg rumasya cepat sembuh.... saya pun x tahan bila baca berita anak2 yg sakit. hiba sgt2 rasenye....

    ReplyDelete
  17. Betul Fiza kita ni dah jadi mak-mak memang tak boleh dengar berita macam ini. Airmata mudah benar mengalir. Moga anak dan keluarga yg diuji kuat, tabah dgn ujian itu. Kita semua mendoakan moga semuanya segera berakhir dgn kesembuhan berpanjangan..

    ReplyDelete
  18. ya allah moga adik ni diberi kekuatan untuk sihat semula dan bermain macam biasa, skrg ni mcm2 penyakit kan fiza

    ReplyDelete
  19. InsyaAllah semoga Rumasya diberi kekuatan dan kembali sihat ..

    ReplyDelete
  20. Moga adik rumasya cepat sihat. Dugaan datang bebila masa. Allah sayang adik rumasya dengan keluarga.

    ReplyDelete
  21. moga mak nyer tabah la terima dugaan ni kan.
    kita sebagai ibu, sebak dada mendgr berita.
    apatah lagi si ibu yg melalui nya...

    ReplyDelete
  22. masyaAllah.. kecil2 dh kena hadapi penyakit mcm ni. semoga cepat sembuh adik

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive