POPLOOK | Wedding & Celebrations for KIDS!!!

Thursday, October 16, 2014

Yerp....for kids uolls. Sangat comel dan cantik. Meh tengok nih:






Argghhhhh...comelnyaaaaaa. Start dari setahun sampai lapan tahun (1 - 8) Boleh buat baju raya untuk tahun depan nih. Siapa ada anak perempuan, sila jamu mata yerp. Aku dah rambang nih. Nak beli ker tak...nak beli ker tak. Sebab anak dara aku tu agak boyish sket. Pakai baju kurung pon kekadang kena puji dulu. Baru nak pakai. Boleh gittew...ppffttt...

Boleh jugak buat matching gaya ibu dan anak. Tapi baju orang beso agak mahal sket harganya. Suma cantik². Duit poket jer yang tak berapa nak cantik. Tahan nafsu jer lah dulu. Duit nanang pon tak dapat lagi nih.

Note: Parah bila semua di hujung jari ni. Kalau tak control mau habis duit.



You Might Also Like

29 comments

  1. ARGGHH TUTUP MATA .. SEMUA CANTIK².. MUJO XDE ANAK DARA.. TP YG DEWASA PUNYA SEMUANYA CANTIK²... XMOO BKK WEB TAKUT TERJEBAK ...

    ReplyDelete
  2. hoiiii cantik nyerrr...aii aku plak tergugat!!

    ReplyDelete
  3. cantik lah babe... aku suka yg maroon tingkek2 tu..
    tapi kalau kata dari 1 -8 tahun anak dara aku tak muat lah.. sobsss

    ReplyDelete
  4. cantikkkk...mak dah meroyan nak membeli nihhh...sama la dak tecik tu..boyish beno...

    ReplyDelete
  5. erghhh!!!...dh nmpk td dh kat ig poplook...gerammm jeee tgkkk..somel sgtttt..

    ReplyDelete
  6. olor..tomey2..
    leh beli sedondon ni utk raya thn depan

    ReplyDelete
  7. Modelnya pulak cantik.. itu yg tambah rasa kalau anak kita pakai pun cantik
    Cantik-cantik design dia Fiza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah kak, cute kan model cilik tu ☺

      Delete
  8. Alahai geramnyaaa tengok. Kalau lah saya ada anak perempuan memang aku borong sakanlah. Nasib baik semua lelaki .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...next baby plak. Mesti girl ☺☺

      Delete
  9. Replies
    1. Tomei kan kak. Rasa nak picit² jer ☺

      Delete
  10. geram je tgk.
    wajah baru ye.. lama x singgah :)

    ReplyDelete
  11. bolehla beli sedondon dengan ibunya...vogue gitu!

    ReplyDelete
  12. Wahhh comelnya jubah2 ni.. beli la.. xD

    ReplyDelete
  13. ala baru nak beli tuk adik .. utk 1 - 8 tahun aje ler pulak. Adik sah2 tak leh masuk size kecik ni hehehe

    ReplyDelete
  14. Alahai, comelnya. Nasib baik takda anak perempuan. Kalau tidak, tersauk juga barang sehelai dua. Eh, sehelai dua, okeylah tu selamat lagi duit poket. Argghhh...leganya takda anak perempuan. Tak perlu bergaduh nak belikan Mommy ke atau anak!

    Selalu gak tengok kat PopLook ni tapi tak pernah beli pun ...

    ReplyDelete
  15. arghhh semua cantik2. nasib baik xkawen lg. hehee. boleh gitu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive