Surat Untuk #ImanQahirahQhalif!!!

Friday, October 31, 2014

Salam Jumaat semua. Lewat bersiaran harini. Ingan tak entry pasal LETTERS FOR THE FUTURE | Surat Untuk ANAK!! ni? Capsule LETTERS FOR THE FUTURE untuk #ImanQahirQhalif dah selamat aku terima hari rabu tu.


Cute sangat kotaknya ni. Nampak macam bear kan. Tapi cute jer rupanya. Kat dalam tu ada sekeping sampul yang isi didalamnya adalah surat yang kita karang untuk anak². So sweet. Pastu di sertakan sekali kertas yang cute jugak untuk uolls tulis surat untuk anak². Iyerlah...kalau rasa anak buat perangai. Nak lontarkan kat anak tak sampai hati. Jadinya boleh juga kita lontarkan kat surat kan. Sebab tu dorang bagi lebihan kertas untuk kita sambung menulis surat untuk anak nih.

Pada yang belum buat tu, silalah buat. Nanti bila anak dah besar atau dah boleh membaca, Atau dah ada akal dan faham apa yang kita tulis, boleh lah bagi dorang baca. Touching kot. Write your child a time of capsule of love. Tempoh dah di lanjutkan sampai 30 november ni. Klo tak der idea nak karang surat, ada contoh² surat. Tapi klo jumpa surat #makbanyakanak ni sila baca jer tapi jgn gelak ☺

Jom terjah [SINI] untuk join. Tengok [SINI] untuk contoh² surat. Last but not least, Thanks AIA untuk LETTERS FOR THE FUTURE yang cute nih ☺

Note: Tak sabar plak rasanya nak bagi anak baca. Nak tengok reaksi dorang bila baca surat dari ibu dia nih.

You Might Also Like

20 comments

  1. bestnyer..rasa memang nak buat juga surat utk anak2 mcm ni,sbb banyak sebenarnya yg nak diberitahu pada anak2

    ReplyDelete
  2. eh... menarik pulak bila dh siap nih yer.. hehehe.
    nanti nak cuba jugak lah.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Suatu hari nanti mungkin surat ni menyentuh hati anak bila membaca.. Insya Allah dorang mungkin lebih menyanyangi mak ayah nanti

    ReplyDelete
  4. Wah dahh dapat eaaa ..Tahniah Fiza.. Lya punya lama dah dapat hehehe

    ReplyDelete
  5. Mcm menarik juga ni noks..... 😊

    ReplyDelete
  6. takut dang ilang dlu sblm anak pndi bce dan phm huhu

    ReplyDelete
  7. kalau takde anak pun boleh buat kan?macam menarik je..

    ReplyDelete
  8. comellll kotak dia..sayang nak bukak pulak dah rasa...hehehe

    ReplyDelete
  9. best nya..mesti diaorang pun terkejut dapat surat macam tu nanti..

    ReplyDelete
  10. Kathy dah baca surat sis tu..sedeyh..

    ReplyDelete
  11. sedey..sy punye bsh kena hujan..hukhuk

    ReplyDelete
  12. wah mesti pjg berjela fiza karangkan!

    ReplyDelete
  13. Wah! bestnyer ...tapi anak2 unda dah besar2...macam tak sesuai ...

    ReplyDelete
  14. salam sis...
    Letter for the future,dah mcm citer Kuch2 hota Hai lak!hehehehe...
    http://umihabibi82.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Menarik ni.. thanks sharing Fiza.. :)

    ReplyDelete
  16. menariknya tengok bungkusan tu.. mcm certificate pun yer jugak.

    ReplyDelete
  17. waa..sgt menarik ni,. mcm nk kena miliki jugak ni..

    ReplyDelete
  18. Arrhhh... tak sempat nak buat hari tu rupanya dilanjutkan tempohnya ya! I sekarang ni selalu je dapat surat dari anak. Pantang ada special sikit je, terbang melayang surat jatuh atas bantal busuk I tau...

    Nanti I nak check surat you untuk anak-anaklah. I janji I tak gelak. Mak tulis surat untuk anak mesti syahdu, takkan nak gelakkan pulak kan....

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive