Dapat Hadiah Gelang!!!

Monday, November 24, 2014

Alhamdulillah...Menang rezeki contest. Dapat gelang lagi ko. Mesti uolls laju jer klik kan nak tengok gelang apa. Meh sini. Tengok beramai² gelang terbaru #makbanyakanak.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ini lah dia...Buglock Gelang penghalau nyamuk...hehehehe...jangan marah...ngeeee...Baru jer dapat hadiah ni jumaat lepas. Istimewa sangat ok sebab tak sama dengan gelang² yang lain tau. Dapat kaler pink ngan hijau tu. Thanks to Mia Liana dot com dan juga X Cube Enterprise kerana memilih iolls sebagai salah seorang pemenang. 

Tunggulah review dari #makbanyakanak ni yerp. Boleh terlupa plak nak pakai weekend tu. Jadinya...malam ni kita mulakan operasi amik gambar, pujuk anak² soh jadi model sambil upah gegula dan juga mula karang ayat² cinta untuk review ni. Mana tau ada rezeki menang hadiah utama kan...inshaa'allah...Berangan itu percuma. 

Note: Best jer drive harini. Sebab cuti skolah dah start kan ☺


You Might Also Like

12 komen

  1. hari ni eady drive ala-ala santai gituuu :)

    ReplyDelete
  2. Ish...nk belilah mende alah ni. Mcm best je. Mhl tak regenya eh?

    ReplyDelete
  3. saya pernah beli gelang halau nyamuk dulu, masa baby kecik...comel aja gelang nya

    ReplyDelete
  4. suka dgn ayat last "berangan itu percuma"... betoi2... saya slh sorang yg suka berangan.... hahahaaa

    ReplyDelete
  5. Salam, haa ade tgk jugak blogger yg menang benda ni, boleh lah review nanti, tgk berkesan ke tak..hehe :D

    ReplyDelete
  6. Cantiknya gelang. Patah hati I sebab tak dapat satu percuma. Dah dua kali I baca pasal gelang nyamuk ni. Rasanya I kena beli sendirilah nampaknya, takda siapa yang sudi memberi (dah diri sendiri tak rajin nak bersegmen, giveaway bagai, salahkan orang pulak!)

    ReplyDelete
  7. best nyer...
    nanti review ekk.
    aida x menang so x dpt la :)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page