Nak ber FAN PAGE jugak

Tuesday, November 04, 2014

Sibuk jer. Orang lain ber Fan Page, ko pon nak jugak...hahaha...Suka hati lah kan.


Baru create last week. Bukan apa, kalau boleh tak nak campur kan dengan FB personal. Jadinya...lepas ni ping entry kat Fan Page jer lah. Tak der lah nampak serabut kan. Eheemmm...sudi² lah like....ekekeke...Tak sudi pon tak per. Tak der paksaan pon. Blogger picisan jer. 

Note: Misi ajar anak tido sendiri berjaya untuk hari kedua. Si Qhalif pon tido sekatil ngan kakak dia malam tadi ☺



You Might Also Like

18 comments

  1. hahaha.. aku pun sibuk mempromote kat blog aku tadi..
    nway aku dah liking page ko yer :))

    ReplyDelete
  2. sy pn ad terfikir nk fanpage, tp takut xde yg nak like.hahaha

    ReplyDelete
  3. misi beli katil baru anak berjayaaa kan..huhuu sure la xcited abg kimi nk titun sindri ;)

    ReplyDelete
  4. wah, cam best je tu...nk buat jugak la.ahaks

    ReplyDelete
  5. Alah, I sampai sekarang takda fan page *feeling2 retis antarabangsa pulak bila menulis nih* Nak buat satu jugalah. Nantilah bila I dah ada fan page, barulah boleh like2 beribu lemon kengkawan punya fanpage ya. Sekarang ni nak like dengan apa nyer....

    ReplyDelete
  6. Zura gabung skali jer.. sebab x banyak pon post kat fb personal. hehehe
    nanti Zura like k~

    ReplyDelete
  7. woww dah aa fan page... tahniah.. nnti kita like yer

    ReplyDelete
  8. nanie xde facebook nak follow, nanie follow blog je la ye. hihi

    ReplyDelete
  9. ehem ehemmmmmm blogger pemes....boleh aja buat fan page:)
    mana linknya laling?

    ReplyDelete
  10. waa.. dah ada fan-page sendiri.. nanti lya like ye

    ReplyDelete
  11. okay....bunda like untuk fiza...tak susah pun..hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive