POPLOOK | Mom and Daughter Fashion

Thursday, November 20, 2014

OK...buat ibu² yang suka matching² ngan anak. Sila terjah POPLOOK skang. Meh tengok nih:




Arghhhhhh...tempting hokay. Silalah beli sebelum sold out yerp. Bestsellers for Mom and Daughter hokay. Aku??? Mampu tengok jer lah. Sebab tak mampu poket nak beli. Belum gaji lagi wei...huhuhu...

Ok. Tu jer lah nak bagi tau. Nanti sambung citer lain plak. Yang boleh buat uolls tempting jugak..hehehe...

Note: Tak nak bukak website poplook. Frust sebab dapat tengok jer :-(



You Might Also Like

19 comments

  1. ye la... poplook klau buka sllu melekat... kopak duit..huu

    ReplyDelete
  2. singgah pagi
    hari ini bz skit
    nak mengemas kat office

    ReplyDelete
  3. sy pun mmpu tgk je..yg macthi² dgn anak boi xde ke..hukhuk

    ReplyDelete
  4. Asalam..chumell nye model si cilik tue..

    ReplyDelete
  5. samalaaa...malas la nak tgk..kena tggu gaji..hehehe

    ReplyDelete
  6. Tapi Poplook skg dah mhl la....tak larat nak beli.

    ReplyDelete
  7. dear.. seriosly cantik2 belaka... best nya klu i ada anak girl.. hihihi...
    psstt..klu bangi kat u delivery free je la... ihihih.... nak ayam pandan whatsapp ye... no ada kat blog. =)

    ReplyDelete
  8. akk x de ank pompuanlh fiza..klu ada nk jgk match2 ni..cantik2

    ReplyDelete
  9. sweet je ibu dan anak pakai baju matching colour. poplook memang tempting sangat2 kalau tengok design dia since labuh dan banyak warna cantik-cantik :D

    salam perkenalan,
    Nabihah

    ReplyDelete
  10. Memang le cantik ...tp harus okje tak muat tu haha....so eloknya duk diam diam ajelah haha

    ReplyDelete
  11. Pergh menarik. tapi kenapa mom and daughter ja. Abih saya Father and daughter camna pulak

    ReplyDelete
  12. Cantik la ni pakai ke shopping hehehehe kami ni skang tak sempat nak sisir rambut pun, usahkan nak matching matching ngan doter bagai.

    ReplyDelete
  13. Cantikkkkknya!.. kalau la ada anak gegirl..boleh la matching2 jugak.. huhuhu

    ReplyDelete
  14. syokkan dpt metching2 dgn anak dara..

    ReplyDelete
  15. I tak dapat nak menolong diri sendiri. Nak matching apanya Fiza, anak-anak dua-dua lelaki. Kang kalau nak sangat matching, lain jadinya *_*

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive