The Big Bad Wolf Book Sale 2014 | Wolf is coming BACK!!

Tuesday, November 25, 2014


Event: The Big Bad Wolf Book Sale 2012
Date: 5-16 December 2014
Time: 7.00 am (5 Dec 14) - 9.00 pm (16 Dec 14)
Venue: Mines Convention Center (MIECC)

LADIES and GENTS, BOYS and GIRLS, MOMMYS and DADDYS...please mark your calendar. SERIGALA BURUK YANG BESAR @ THE BIG BAD WOLF datang lagi menyerang lagi. Minggu ni gaji kan? Sila asingkan duit buku siap². Tak lupa juga duit perbelanjaan persekolahan anak² yerp...hehehe...

Apa yang aku boleh cakap, memang rugi kalau tak datang. Sebab semua buku² terlajak murah. Hasil dari [pengalaman last year] ke sini. Kalau boleh tahun ni nak terjah jugak. Tapi tak nak bawak #ImanQahirahQhalif. Dan kalau boleh nak gi on weekday. Boleh belek² buku lama sket kan. Misi nak cari buku anak² jer ni. 

Ok...tu jer nak hebohkan. Jangan lupa terjah tau. Memang tak rugi kalau nak borong buku anak² dan juga buku untuk diri sendiri. Berbaloi². Kalau nak more detail, klik [SINI] DAN [SINI]

Note: Cara bercerita macam confident jer pergi...hahaha...Harap² en. bos sudi hantar. Nak kena bagi ayat² cinta ni ☺☺



You Might Also Like

20 komen

  1. tak berapa minat nak membaca..faktor umur sungguh ni..
    kaki novel suka la event camni..

    ReplyDelete
  2. tak sempat lagi nak ke sini...memang teringin...harap2 tahun ni bole la ke sini...

    ReplyDelete
  3. memang berbaloi pergi ni, didikan supaya anak-anak sukakan buku dan ilmu

    ReplyDelete
  4. :)
    tahun lepas dah pegi mase tu membuyong gigih heret beg pegi bli buku.
    thn ni buyong lagi tapi dah taklarat nak pegi :p hahahaha

    ReplyDelete
  5. kalaulah dkt dgn umah saya kan best

    ReplyDelete
  6. Memang ramai menunggu peluang ni.. ;)

    ReplyDelete
  7. Ermmm setakat boleh baca jer la.. nk pi jauhhh..=D

    ReplyDelete
  8. hihi.senoga misi tercapai dan big bos anto akak..

    ReplyDelete
  9. Nak pegi cari buku travel guide lah :-)

    ReplyDelete
  10. event ni kan...selalu x kena dgn plan sy arghhhhhhh

    ReplyDelete
  11. I macam biasa akan hantar orang untuk tolong belikan. I main sediakan list je, buku apa yang patut dicari. Biarlah member I yang sanggup bersesak-sesak membawa segala buku yang dapat dicapai!

    ReplyDelete
  12. aida da 2 kali gi bbw ni buat kat melaka.
    sgt murah...
    sgt bagus...
    berbaloi...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page