VOUCHER CODE | Lazada’s Revolution Day 11.11

Tuesday, November 11, 2014


Pada yang tak tau lagi, harini LAZADA buat promosi besar-besaran sepanjang hari. Setiap satu jam dari pukul 11 pagi hingga 11 malam, akan berlangsungnya “flash sale” dengan diskaun sehingga 82% pada produk yang tertentu.  

Bukan itu saja tau, Untuk menambahkan kemeriahan, Lazada akan turut memberikan 3 pasang tiket penerbangan Air Asia kepada 3 pembelanja tertinggi pada 11 November. Pemenang bertuah akan mendapat peluang untuk terbang ke Koh Samui, Bandung atau Cambodia secara percuma.  

Yang bestnya, kalau berbelanja lebih dari RM150 ke atas, uolls akan dapat potongan harga RM25. Gunakan VOUCHER CODE ni 'ShopLaz11.00'. Apalagi....gi shopping skang. Ruga kalau tak pakai code ni tau...hahaha...

Tapi jangan risau. Tawaran hebat dari LAZADA ni bukan harini saja. Tawaran harian yang tiada tandingan, akan bersambung pada 12 November dengan pengalaman membeli-belah online secara mudah yang muktamad, tiada tempat yang lebih hebat untuk berada di atas talian selain daripada Lazada.

MasterCard Monday – Nikmatilah 10% diskaun bila anda membuat bayaran meggunakan MasterCard
Trendy Tuesday–  Carilah tawaran untuk barangan terlaris dalam kategori Fesyen, Barangan Rumah dan Jam Tangan
WOW Wednesday – Keterujaan yang maksimum dengan diskaun sampai 70% pada barang jualan terlaris bila anda membeli mengunakan aplikasi mobil Lazada.
Tech Thursday – Jadilah pakar teknologi dengan koleksi terbaru alat-alat dan inovasi teknologi terbaru.
Flashsale Friday – Jari-jemari terpantas setiap Jumaat pertama untuk mengakses tawaran-tawaran yang terhad. Sedia, ambil posisi, klik!
Wireless Weekends – Jimat duit setiap hujung minggu dengan jualan murah menerusi aplikai mobil untuk kategori Kamera. 

Note: Tak yah bersesak² kat shopping complex. LAZADA kan ada ☺





You Might Also Like

11 comments

  1. masuk lazada sgtlah bahaya bg kite..sbb selalu terjebakkkkkk...main click2 jeeee brg..

    ReplyDelete
  2. saya nak tgk kot2 ada yg boleh COD...hahaha

    ReplyDelete
  3. Tak pernah lagi berurusniaga di Lazada..

    ReplyDelete
  4. saya mmg suka shoppng dgn lazada... mmg dh byk beli dgn lazada pun... tp hari ni tiba2 saya xpuas hati dgn lazada... dh hntar emel .. dah berbalas emel bagai... terus xda mood nk tgk sale 11/11 ni... haihh

    ReplyDelete
  5. fiza shopping meh bg kat akak sket hua hua hua...

    ReplyDelete
  6. oiiii rugi betoi tak bukak semalam. kalau tidak boleh dikatakan hari2 cuci mata kt lazada tu grrrrr

    ReplyDelete
  7. lately nie ramai yg komen service lazada teruk akak..nak beli pn pikir patploh kali dah..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive