Dapat Hadiah dari Pakar SEO Hasrul Hassan

Tuesday, December 23, 2014

Macam gempak jer tajuk tu kan. Mana tau bila buat tajuk macam tu PV (pageviews) naik mendadak...hahaha...Berangan itu percuma. Siapa yang tak kenal dengan pakar SEO Hasrul Hassan tu kan. Entry yang selalu mendapat tempat pertama dalam carian google. Tapi memang dapat pon hadiah dari Abang Hasrul Hassan ni. Meh tengok:


Dapat hadiah buku BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE. Rezeki menang giveaway [Ilmu Buat Duit Dengan Affiliate] anjuran Hasrul Hassan haritu. Tak sangka plak nombor naik...Alhamdulillah. Terima Kasih Hasrul Hassan. Smoga rezeki bertambah murah.


Siap ada signature lagi tu dan juga business card. Bertambah business card dari blogger dalam collection aku. Bilalah aku nak buat blogger name card ni. Nak kena buat jugak ni. Kalau ada event bagi jer business card kan. Macam selalu jer gi event erkk...hahahahaha...

Note: Dah habis baca nanti iolls sharing isi kandungan dalam buku ni yerp ☺




You Might Also Like

16 comments

  1. tahniah! lps ni makin terer la buat duit dgn affiliate ya!

    ReplyDelete
  2. saya pernah menang hadiah business card dari satu GA ni.tapi BC tu di taja satu company kecik ni la..sampai sekarang dekat 3 bulan dah tak nampak bayang BC tu..Bila di tanya macam2 alasan..order banyak la..nak pos sekali harung la..jadi sampai sekarang la saya tak de BC..hehe..saje je nak ada BC tu..walaupun bukan ada jumpa siapa2 pun..hahahah..sebab tu tak tempah..tunggu hadiah je..:P

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah... buku panduan yg bermanfaat tu. Semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  4. wah tahniah la sebab dapat buku nie..dah abis baca nanti bagi saya pinjam boleh...hahaha

    ReplyDelete
  5. wow.tahniah
    alhamdulillah.rezeki kan :)

    ReplyDelete
  6. tahniah! seronok ye dapat buku dari pakar seo =)
    business card saya pun ada planning nak buat
    tapi tanya, agak mahallah

    ReplyDelete
  7. tahniah akak.. bila la nk story mory buku ni.. ehehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive