From AUSTRALIA With Love!!!

Tuesday, December 02, 2014

Last week dapat parcel. Tapi dah tau dari siapa. Teruja rasanya. Jauh hadiah ni datangnya. Erkkkk...dah macam nak berpantun plak rasanya...hahaha...


Orang memberi, kita menerima dengan hati yang gumbira. Buat rakan blogger yang cantik jelita Falsya Anuar, Terima Kasih atas souvenir nih. Saya sangat suka. Bolehlah buat hobi mengumpul gelas comel lepas ni. Selain dari mengumpul FM. 

Ok kawan², meh terjah blog Falsya nih. Anak dia comel ko. Qisya namanya. Rasa macam nak tambah lagi sorang gegirl jer....erkkkk...ngeeee...Gegirl kat umah tu dah beso dah. Nak skolah dah pon tahun depan. 

Note: Lately busy sket. Maaf kalau tak sempat nak bertandang umah sayang² semua. Entry review gelang bugslock pon tak up lagi ni. Minta nyawa...minta nyawa,,,



You Might Also Like

28 komen

  1. cantik gelas tuh.. yelah mesti laa gembira bila orang dah memberi kan..

    ReplyDelete
  2. ohhh dpt gak souvenier dari Falsya ari tu tgk blog kak Zakie, untung la... hee~nak terjah gak la blog Falsya, mane tau dpt gak gelas comel tu, hahahahaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..terjah...jgan tak terjah emme ☺

      Delete
  3. Replies
    1. Ni masa dia ada up entry pasal teka meneka haritu babe ☺

      Delete
  4. Wah.. Baik ni. Dah boleh collect gelas pulak..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. rezeki berblog yer.
    dapat ole2 dari obesi.
    Tahniah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki zura. Tu yg best bila ber blog ni ☺

      Delete
  6. salam fiza,,
    bestnyer dapat hadiah hehe..
    anak bujang kita pon dah besarr 6 tahun dah next year huhu

    ReplyDelete
  7. waa..cawan ni di pos tak pecah ke? ke jenis plastik ni? cantik...

    salam perkenalan dari mommylina..

    ReplyDelete
  8. mmg comel.. sy dl suke kumpul muge tecit goodies org kawen..hehehe

    ReplyDelete
  9. best nya.. dari cenderahati dari oversea. ada sesapa nak bagi kat kita jugak tak?? hehehehe

    ReplyDelete
  10. wow...mesti jauh datang nya nih..kan??

    ReplyDelete
  11. ini shot glass ek... i meant gelas kecik wat minum teh ala pakistan hehehe. comeyyyy.

    ReplyDelete
  12. Comelnya cawan tu. Murah rezeki fiza.

    ReplyDelete
  13. rezeki.tahniah akak.
    dh kenal.mmg comel qisya :)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page