Affiliate Program | Rezeki dari Sweet Muslimah Affiliate

Thursday, January 08, 2015


Alhamdulillah...Rezeki awal tahun baru. Rezeki dengan Affiliate Program dari Sweet Muslimah. Terkejut gak bila dapat email ni. Actually dapat untuk kali yang kedua. Masa yang 1st dulu tak banyak macam yang 2nd ni. Tu yang agak terkejut sket. Berapa pon amountnya...Kecik atau besar, tetap rasa bersyukur kan.

Aku ada jugak join program affiliate yang lain. Tapi tak pernah dapat hasilnya. Agak kecewa jugak. Mungkin teknik aku tak betul lagi. Banyak nak kena belajar pasal affiliate program nih. Nak kena fahamkan betul². Buku [Buat Duit Dengan Affiliate] hadiah giveaway dari blogger HASRUL HASAN pon tak habis baca lagi nih.

Kalau uolls belum join affiliate program ni, boleh lah join Affiliate Sweet Muslimah ni. Ianya dimiliki oleh SM RICH MARKETING SDN BHD(1037731-K) terdiri dari 100% bumiputra muslim. Sweet Muslimah, Peneraju pasaran baju muslimah terbesar di Malaysia. Produk Sweet Muslimah adalah asli diimpot terus dari kilang. Matlamat Sweet Muslimah adalah untuk menyediakan baju muslimah yang berkualiti dan terbaik utk muslimah² di Malaysia. 

Jubah 

Blouse

Baju kanak²

Antara koleksi dari Sweet Muslimah. Cantik² kan. Dorang tengah buat Clearance Sale tu. Sila lah terjah. Mana tau berkenan kan. Kalau berminat nak join Program Affiliate, boleh klik [SINI]. Daftar tau. Mana tau lagi banyak rezeki uolls dapat nanti.

Note: Lagi bersemangat nak tambah rezeki dari blog ni ☺




You Might Also Like

24 comments

  1. saya baru jumpa affiliate ni.Baru je nak belajar.tapi baju-bajunya memang saya suka sangat.

    ReplyDelete
  2. trm ksh kak..sy bru pas reg.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. comey gak nampak jubah tu...untungla...

    ReplyDelete
  4. dgn SM nilah 1st time saya merasa duit affiliate gak. Blm sebulan join dah dpt hasil. Tapi utk bln ni takde rezeki. :(

    ReplyDelete
  5. Saya ada juga register tapi sengal je tak check pun dah website tu. Rasanya mesti takde komisen kot. Sebab iklan pun tak naik dlm blog, cemana org nak click iklan tu.

    ReplyDelete
  6. rezeki tahun baru. alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. As Salam, salam perkenalan.
    Saya blogwalking tengok website ni dalam blog puan terus saya beli beberapa helai di situ :) Memang mencari blous muslimah selama ni. Terima kasih sebab buat entry tentang ni. :)

    http://www.hasnyjalil.com/

    ReplyDelete
  8. saya dah tahu juga pasal program ni
    tapi belum berkesempatan nak join

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... rezeki tu Fiza:)

    ReplyDelete
  10. saya baru join affiliate ni 2 bulan lebih kot..tapi banyak kali jugak la dapat komisyen nye,,..berbaloi..semalam diaorang dah masuk kan komisyen bulan lepas..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..rezeki anak-anak tu ;)

    ReplyDelete
  12. Kite pun tak pernah lagi dapat hasil dari affiliate program.. Huhu.. Teknik tak mantop.. Nak kena menuntut ilmu lagi.. Gugugu~
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..saya pon dah dapat 2 kali tapi jumlahnya taklah banyak mana tapi ada jugalah kan dari takde

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah... tahniah...!! bila dah start dpt earning mmg akan mula bersemangatlah kan..

    nnati share la yer info2 dr buku tu... :-)

    ReplyDelete
  15. Pasti mencetus semangat utk menjana lebih lagi! Tahniah...semoga berjaya!

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah tahniah.. sweet muslimah ni mmg menarik & pasti ada peminatnya. Mmg boleh pergi jauh, in shaa Allah... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, rezeki tahun baru tu namanya! Saya tak pernah join affiliate program, tak faham pun ya juga :) Sweet Muslimah ni banyak kali nampak website tapi belum berkesempatan nak click. Kalau dah click takut tergoda pulak, tak mahu keluar-keluar :)

    ReplyDelete
  18. rezeki buat anak2 sis.. tahniah. boleh beli baju qahirah

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive