FOOD HUNTING @ FOOD MARKET

Friday, January 23, 2015

Siapa food hunters? Kuat makan? Suka makan? Atau kaki makan? Mengaku jer. Tak payah malu² tutup muka...hehehe...Kalau tergolong dalam kalangan yang di sebut tu, minggu ni boleh terjah event Food Market nih:


Lokasi: Taman Tasik Cempaka, Bandar Baru Bangi
Tarikh: 24 - 25 Januari 2015
Masa: 9.00 AM - 7.00 PM

Kenapa anda WAJIB sertai THE SOOQ: FOOD MARKET?
  • Sooq bermaksud 'pasar' dalam bahasa Arab. 
  • The Sooq adalah event terbaik untuk anda mempromosi produk anda
  • The Sooq adalah tempat untuk untuk merapatkan silaturahim antara keluaga dan rakan2 pada hujung minggu (picnic, jogging etc)
Antara aktiviti adalah:
  • Pertandingan Mewarna Kanak-Kanak Bersama UPIN IPIN 
  • Forum, Hiburan Bersama Selebriti HELIZA HELMI 
  • Magic Show oleh Hafiz Wizard 
  • Solat Dhuha Berjemaah 
  • Memanah, Taman Arnab, Berkuda dan pelbagai lagi!
Amacammmmm...menarik kan. Bermacam² jenis makanan ada. Yang penting, HALALAN TOYYIBAN. Kalau uolls tak der apa² aktiviti weekend ni, jom terjah Taman Tasik Cempaka, Bangi nih. Kalau nak tau lebih lanjut pasal Food Market ni dan juga jenis² makanan atau vendors yang terlibat, boleh terjah IG @thesooq.malaysia

Note: Kena sediakan duit jer lah kalau nak datang event nih. Tapi dah gaji kan ☺

You Might Also Like

26 komen

  1. Boleh pegi ni..Makan smpai kenyang ..nyum..nyum..

    ReplyDelete
  2. saya!!..kalau dekat dh lama g..hehehhe

    ReplyDelete
  3. Aku !!! Dgn muka tak malu ngaku hehe

    ReplyDelete
  4. Kena puasa 2 hari kalau nak datang nih! Kalau tak rugiii le...

    ReplyDelete
  5. menarik ni.. inshaAllah kalau tak ada apa2 hal bleh lah singgah :D

    ReplyDelete
  6. ehhh macam menarik giler je nie....macam nak pegi jek!

    ReplyDelete
  7. Salam... saya kuat makan... tapi sayang nya... jauh pulak lah nak gi Bangi... next time yer

    ReplyDelete
  8. haishh..nk pegi la.. kak, jmpa kt sn.. hari ahad tau..

    ReplyDelete
  9. menarikla gak aktiviti dia..tp jauh beno

    ReplyDelete
  10. Jaranglah gi event event gini walaupun kaki makan haha.....Alasannya bukan tak mo, tp driver rasanya mesti tak suka kot...pompuan biasalah hihi

    ReplyDelete
  11. aku suka makan!! hahaha...

    tapi minggu ni nak kena balik kampung...x dpt la nak pi...huhu...

    ReplyDelete
  12. Angkat tangan cepat-cepat tandanya SUKA :)

    Tapikan tetiba je rasa macam jauh pulak nak ke Bangi. Minggu ni I very the busy macam-macam nak buat. List things to do dah panjang ni, lebih daripada A4 size paper :)

    ReplyDelete
  13. kalau pergi, memang berkampung satu hari kat sana...hahaha
    salam perkenalan n follow kat sini =)

    ReplyDelete
  14. Kathy suka makan sis.. Hehehe..

    ReplyDelete
  15. semalam pegi gak Warta Bangi, tapi tak perasan pulak.

    ReplyDelete
  16. alaaa...dah lepas la.. tak jalan Bangi pun, ari tu 22 hb je ade gi Bangi tu pun gi Manjaku, tak dpt info pasal food hunting, mmg saya ni kuat makan, takde rezeki la Fiza..huhuhuu....

    ReplyDelete
  17. Fuh best nie..nnti kalau dah pergi jgn lupa share kt blog na.=D

    ReplyDelete
  18. sgt menarik..lg2 produk2 halal kat sini

    ReplyDelete
  19. Fiza pergi ke tak? Cerita la skit. Lama dah tak tgk Heliza Helmi. Minat gak kat dia. Comel.

    ReplyDelete
  20. saya !! haha.. kalau bab makan no 1. kalau dekat dh terjah semua gerai tu.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page