Take A Break!!!

Monday, January 26, 2015


Dari dunia blog buat sementara/ Errkkkk...boleh percaya ker ni...hahaha...Propa sangat #makbanyakanak ni. Take a break kejap dari kerja² office nih. Dari pagi sampai petang non stop sampai tak cukup nafas dibuatnya. Dengan tulisan bos yang sangatlah berseni sampai buntang biji mata aku nak mencari apakah ayat yang ditulisnya...ppffttt....

Sorry lah kesayangan hamba semua. Mana rumah yang sempat jer aku terjah. Yang tak sempat tu tunggu aku buat komen marathon yerp. Tapi kan....kalau tak berupdate blog SUPERMOM WITH SUPERKIDS ni, maknanya memang aku take a break lah nampaknya dari dunia blog. Kalau update tu, memang cakap tak semenggah namanya...ekekeke...Iyer lah, blog picisan. Tak der sapa nak rindu. 

Ok lah. Hujan pon dah turun dengan lebatnya. Kalau tido memang syiok. Mata pon dah berat nih. Baik buat nescafe tarik bagi hilang ngantuk. Bila dah hujan lebat ni, elok berdoa sebab antara dua doa yang tak pernah ditolak adalah doa ketika waktu azan dan doa ketika waktu hujan.

Note: Sambung keja balik.



You Might Also Like

16 comments

  1. Bila ke bz an melanda ... gitulah jadinya noks. Cepatlah cuti ... hehe

    ReplyDelete
  2. Apsal aku skrg mls sgt nk update eh..oh my!

    ReplyDelete
  3. buat kerja time hujan memang rsa mau lena. hahaha.
    jom join segmen saya akak :D

    ReplyDelete
  4. berehatlh fiza smbil cari ide2 utk update blog lagi...

    ReplyDelete
  5. Kita singgah ikhlas ni... takde ke sirap selasih ke sirap pandan ke sebagai penghaus tekak ni...?? hoho

    ReplyDelete
  6. kalau hujan tu memang baguslah take a break dulu dari blogging... berhenti hujan karang sambung lah balik yer... hehehe hujan2 blogging karang basah pulak... hahahaha

    ReplyDelete
  7. Salam Fiza, mmg pelik la Fiza kalo u take a break utk masa yg panjang, heee~ mesti la ade org rindu, kalo bukan org lain, saya la, hahaha.. yea laa.. kalo saya yg take a break panjang2, takde org heran pun, hehehe.. lagi la blog biasa2 cam saya tu... hehehehee... tapi saya baru tau... doa ygditerima adalah ketika waktu azan dan ketika waktu hujan yea? Saya akan sentiasa berdoa, skrg ni, cuma nak berdoa mudah bersalin je....

    ReplyDelete
  8. buat keje leklok ye./..dah abis boleh terjah2

    ReplyDelete
  9. mcm tue la 4 time blogger macam kita.. kadang sampai tak terkejar kan..hehehe.. tak pe kak take ur time..=D

    ReplyDelete
  10. huhu..lya pon sama.. bw mana y sempat...

    ReplyDelete
  11. ade la jugak update kak. mcm saya ni ha, berchenta nak update. hehehehe
    take a break, have a kit kat

    ReplyDelete
  12. I know you are super! Semua akan dapat dilakukan dgn mudah! :)
    Terima kasih kerana sudi singgah ke RM :)

    ReplyDelete
  13. Jangan lupa have a kit kat kalo tgh having break tu ye.

    ReplyDelete
  14. Yelah tu tak a break....berderet jer tengok entri depan tadi haha

    ReplyDelete
  15. Take a breaklah, Fiza! Takpa... nanti-nanti ada mood menulis, tulislah banyak-banyak. Sekurang-kurangnya I pun ada kerja nak mengomen :)

    ReplyDelete
  16. kt ofis kalau take a break maknanya ZzZZzz.. ahahaha.. kalau sempat smbil menaip smbil BW. :) mmg kena marathon la

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive