Tudung2u | Diskaun Buat ANDA SEMUA

Friday, January 09, 2015

Wanita dan tudung...Tudung dan wanita memang sinonim kan. Antara mahkota wanita yang harus dipelihara dari pandangan lelaki selain dari suami sendiri...cewahhhh...Bukan tu jer, koleksi tudung itu harus even kekadang beli jer, tapi tak pakai. Sebab dah banyak sangat beli tudung sampai terlupa yang dah beli tu pon tak pakai lagi. Koleksi katanya...muahahaha...


Pernah dengar pasal [Tudung2u] tak? Tak pernah? Sama lah kita. Aku pon 1st time jugak dengar nih. Nak tau tak, Tudung2u merupakan tudung online shop yang terbesar di Malaysia dengan fesyen tudung terkini dan terbaru. Mereka memilih pengedar tudung yang berkualiti. 99.1% dari pelanggan mereka berpuas hati dengan kualiti dan harga tudung yang dijual di Tudung2u. Ada macam² jenis tudung dengan pilihan sebanya 2,200 jenis...perghhhh...Banyak tu. Mau rambang mata nak memilih kan. Meh kita tengok antara koleksi dari Tudung2u nih.


Ada [Tudung Bawal], [Shawl Labuh], [Tudung Instant], [Shawl Halfmoon], [Shawl Standard] dan juga [Tudung Segi Empat]. Ko pilih jer nak yang mana. Semua tu dah letak link. Klik jer ok. Meh tengok nih.

Halfmoon Shawl

Tudung Instant

Cantik² kan. Aku pon berkenan gak. Harga pon murah dan berpatutan. Itu yang penting kan. 


Yang ni plak anak tudung. Pon ada jual di Tudung2u jugak. Macam² pattern dan kaler. Pilih jer. 


Jangan tak tau, selain tudung, ada juga dijual [Accessories]. Antaranya Kerongsang, Gelang Tangan dan juga Rantai. Menarik kan. Pada yang suka aksesori, silalah terjah Tudung2u yerp. Harga memang menarik, tertarik dan terbaik. 

Ni nak tambah lagi tarikan uolls. Khas buat PEMBACA² dan juga FOLLOWERS² blog #makbanyakanak @ Supermom With Superkids, uolls akan diberi BOUCER DISKAUN 10% untuk shopping online di [Tudung2u]. Gunakan kod boucer ini:

ACN2015

Dan sah digunakan sehingga 7 FEBRUARY 2015.

Note: Sempat lagi kalau nak tunggu gaji hujung bulan ni kan ☺ 


You Might Also Like

17 komen

  1. agak labuh tudungnya suka...
    nti kita usha2..stok bnyk lgi ni...

    ReplyDelete
  2. best jugak ni..tengah nak cari shawl warna biru..:p

    ReplyDelete
  3. seronok laaaaa korang pompuan shopping tudung macam niii..hahaha

    ReplyDelete
  4. wow.. sesape je boleh redeem ke voucher tu ? ehehehe

    ReplyDelete
  5. Nampak sopan semuanya.. pasti ramai yg suka.. :)

    ReplyDelete
  6. sis jarang sangat beli tudung..menarik gak yer...siap ada boucer tu...selamat tahun baru Fiza...

    ReplyDelete
  7. Menarik ni. Macam-macam pilihan ada. Boleh dapatkan juga macam ni.

    ReplyDelete
  8. menarik gak tudung - tudung ni ... ada kupon diskaun lagi .

    ReplyDelete
  9. selamat bershopping hijab!
    Shopping dgn hikmah.... :)

    ReplyDelete
  10. Salam fiza,

    Memang banyak sangat fesyen dan jenama tudung sekarang ni, kalau pergi tengok tudung dengan isteri, naik bosan saya.

    Cuma nasihat saya, janganlah sampai ke tahap membeli lebih dari keperluan, nanti sampai jatuh ke tahap membazir.

    ReplyDelete
  11. memang cantik2 tudng nya kan :)

    ReplyDelete
  12. lawa2 juga tudungnya dan rantai tu comel2..

    ReplyDelete
  13. Advertorial ni dulu pernah dpt juga tapi terlupa nak buat. Mesti dah merajuk Tudung2u ni nak deal dgn saya lagi.

    ReplyDelete
  14. Eh, I sukalah tambah koleksi! Pakainya tak tahu bila. Asal kalut je pagi terus ambil instant :) I pun tak pernah dengar tapi nak ushar jugalah sebab sekarang ni minat sangat kat shawl half moon!

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page