Tempat PERCUTIAN Yang Paling JIMAT!!!

Wednesday, February 18, 2015

Cuti kan berderet minggu ni, Ayat paling femes dan cliche yang orang tanya tak lain tak bukan...'CUTI PANJANG NI GI MANA?'. Memang itu soalan yang dah boleh dijangka. Siapa kata tak gi mana² kan. Tempat Percutian ni adalah paling jimat. Makan pon free wei.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Mana lagi kalau bukan dalam RUMAH SENDIRI....hahahahaha...Rumahku Syurgaku gittew. Pon boleh kan. Kalau orang tanya memang inilah yang aku boleh jawab....ngeeee...Memang tak der tempat lain lah nak dituju cuti ni melainkan dok umah sendiri. Tak pon balik umah mertua atau umah mak sendiri yang kedua² tsmpat ni amik masa 30 minit jer.

Happy holiday uolls and have a great weekend. Nanti jangan MC plak senin depan yerp. Dah lama cuti kan. Mood nak naik kerja pon merudum jugak. Senin tu jugak Iman Hakimi ada ujian awal tahun. Mak ko plak yang nervous nak. Asal anak ujian/periksa, mak yang hover terlebih. Si anak selamba jer. 

Note: Yang gi cuti² malaysia tu, semoga perjalanan anda dipermudahkan olehNYA.

Extra Note: Menadah telinga lah malam ni dengan bunyi mercun yang berdentum dentam. 

You Might Also Like

21 comments

  1. selamat bercuti dirumah sendiri...thihiii...sama la kiter!

    ReplyDelete
  2. kihkih.. betul..betul.. cuti dok umah pun dahn letih tau.

    ReplyDelete
  3. bak kata omputih, home sweet home hehe
    kalo cuti pnjg sket mmg siap la blues bila nak mula kerja/sekolah semula haihh

    ReplyDelete
  4. Rumah ku memang syurga ku..
    Selamat bercuti juga.. :D

    ReplyDelete
  5. 2 hari ni dok umah je..tunggu petang jumaat kot baru bergerak untuk cuti2 malaysia..:)

    ReplyDelete
  6. tengah sakan berbunyi tu fiza..mujur umah CM ni kawasan Melayu, jadi dengar sayup-sayup je..selamat bercuti juga buat Fiza n family

    ReplyDelete
  7. baru baca notes ni kat FB...hehehe...mmg murah tu...selamat bercuti fiza

    ReplyDelete
  8. Hahahaha... betul betul betul... kalau rumah ada kolam renang dari pagi sampai petang boleh berendam ala ala kat resort kan... kalau takder bantai tidooooo.... memang best cuti kat tempat sendiri

    ReplyDelete
  9. Ehehee.. mmg jimat sgt2 tu huhu. Salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  10. Ok..note..terhibur sangat..hahahaha... Lama dah tak singgah sini...

    ReplyDelete
  11. Tuh la ....dulu hairan juga tgk kawan ofis ngelabah anak dia periksa darjah 1..huhu..agaknya mmg begitu lumrah ibu

    ReplyDelete
  12. Mmg cuti paling jimat kalo gitu. Gi toilet pun kita pergi mana2 juga la.

    ReplyDelete
  13. bukan org keje jer relax kalau cuti panjang ni.....surirumah pun sama tau Fiza

    ReplyDelete
  14. alangkah bahagia klu kg iols pun 30 minit je dri rumah sobssss

    ReplyDelete
  15. cuti2 dlm negeri je.. tawaf tempat yg baru dibuka. home sweet home gituw

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive